LUKS LIMUZINA VOZIĆE GA SA AERODROMA PRAVO U PAROVE? Turčin spakovao 15 kofera za rijaliti, a sa sobom planira da povede i POSLUGU!
Foto: Instagram screenshot

ZINUĆETE

LUKS LIMUZINA VOZIĆE GA SA AERODROMA PRAVO U PAROVE? Turčin spakovao 15 kofera za rijaliti, a sa sobom planira da povede i POSLUGU!

Rijaliti -

Nevzat Džan Ruzgar, kog je domaća publika upoznala u "Elifu" navodno se seli u vilu "Parova" po početku nove sezone ovog rijalitija, i to u pravom smislu te reči! Kako se navodi, glumac je spakovao 15 kofera stvari, a zajedno sa njim sve vreme biće i njegovi stilisti, kao i posluga.

Naime, ovakvi formati ne postoje u njegovoj zemlji a njemu je bilo i više nego zanimljivo da se pojavi u ovakvom projektu.

"Kako bi se osećao kao zvezda kakva zapravo i jeste imaće direktan let samo za sebe i svoju ekipu, dok će ga na aerodromu dočekati luksuzna limuzina koja će ga dovesti direktno u vilu Parova. U razgovoru sa članovima produkcije izrazio je želju da poseti Srbiju, i upozna naše ljude jer do sada nije imao priliku za to. On će imati posebnu poslugu koja će brinuti da mu ništa ne fali, dok će mu njegov tim biti takođe na raspolaganju kako bi se osećao prijatno", rekao je dobro upućeni izvor.

"Sa sobom nosi čak 15 kofera odeće koju želi da nosi dok je u vili ali na raspolaganju će uvek biti i stilisti koji će se pobrinuti da upravo sve bude kako treba! Sa njim će se pojaviti i njegova koleginica iz iste serije, ali još je rano otkrivati njeno ime", dodao je on.

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja