LEPI MIĆA RAZVEZAO JEZIK PA NAPRAVIO KARAMBOL! Zbog ovih reči na sve je pala SUROVA kazna!
Foto: Printscreen

drama

LEPI MIĆA RAZVEZAO JEZIK PA NAPRAVIO KARAMBOL! Zbog ovih reči na sve je pala SUROVA kazna!

Rijaliti -

Lepi Mića tokom jedne zadrugarske igre imao je žestoko izlaganje, zbog čega je na sve zadrugare pala strašna kazna. Naime, zbog njegovog ponašanja svima je smanjen nedeljni budžet za 500 dinara, što je mnogima veoma teško palo.

"Ta osoba je podla i bezobrazna. Je*e se po rijalitiju. Perfidna je i drska. Samozadovoljava se u tuš kabini. Ne voli nikada da da, voli da dominira. Veoma je sebična. Mislim da nije nikakv čovek, mislim da je ljiga od čoveka. Ta osoba je smrdljiva pi*kica. Ološ. O toj osobi mislim sve najgore", opleo je bio Lepi Mića.

"Kada je počeo svoje izlaganje, mislio sam da je Brendon, ali kada se osvrnem na sukobe, mislim da je pričao o Marku Miljkoviću", prokomentarisao je Gavrić.

"Neko iskustvo iz 'Zadruge 2' me je navelo da pomislim da je pričao o Brendonu, ali ne kažem da je sve to istina", nadovezao se Miljković.

Voditelj je, međutim, saopštio zadrugarima da nijedno ime nije napisano na papiru zbog čega su se ukućani pobesneli. Mića se, pak, pravdao da osobine koje je izgovorio nikome ne bi pripisao.

Ipak, zbog njegovog ponašanja svi zadrugari na kraju su bili kažnjeni.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track