KIKI NIKOLIĆ USKORO POSTAJE MILIONERKA?! Bogat Turčin BACIO OKO na nju: Daće joj ČITAVO BOGATSVO!
Foto: Printscreen/Happy

USKORO ĆE JE ZAPROSITI

KIKI NIKOLIĆ USKORO POSTAJE MILIONERKA?! Bogat Turčin BACIO OKO na nju: Daće joj ČITAVO BOGATSVO!

Rijaliti -

Transrodna učesnica „Parova“ Kiki Nikolić uskoro postaje milionerka jer se bogati Turčin zagledao u nju i planira da je zaprosi čim bude izašla iz vile.

Na adresu produkcije Hepi TV stigao je mejl u kome muška osoba iz Istanbula šalje impresije na račun korpulentnog transvestita. On je u tekstu napisao kako nikada nije video ništa lepše od Kiki, kao ida mu se mnogo dopadaju ogromne žene, kao štoje ona. Nakon jednog usledio je još jedan, pa još jedan mejl, da bi u poslednjem on zaprosio omiljenog rijaliti lika.

foto: Happy screenshot

Nakon što je političar rešio da pomogne Kiki, odnosno finansira njenu operaciju smanjena želuca, pojavio se još jedan koji se zagledao u nju. Ovoga puta radi se o ljubavi i velikim simpatijama. Naime, milioner iz Istanbula je putem prijatelja iz naše zemlje pogledao nekoliko klipova na kojima je Kiki i bio je fasciniran, a onda su mu rekli kako nju može da gleda svaki dan u lajvu u rijalitiju!

Nije časio časa, već je odmah počeo da prati „Parove“.

„Ona je tako lepa. Tako jedra i zdrava, debeljuca kakve ja obožavam. Volim takve transvestite koji ulažu u izgled. Ona je san kakav ću da ostvarim kada bude izašla iz onog zatvora. Takva dama zaslužuje da živi kao kraljica“, rekao je on prijateljima.

"Nakon nekoliko meseci gledanja „Parova“ Turčin je odlučio da pošalje mejl na adresu televizije i da se direktno obrati Kiki. Sastavio je ogromno pismo, izneo je sve svoje impresije", kaže izvor blizak produkciji Hepi TV.

Turčin nije krio da voli transvestite, te da je on upoznat sa tim da je Kiki muškaraci da neće moći da mu podari naslednike. Kako je dalje naveo, on već ima troje dece i nije mu problem što oni neće imati svoje biološke naslednike.

foto: Printscreen/Happy

"Ja sam zaljubljen u vašu učesnicu i želim da joj to prenesete. Želim da ona, koja je tako tužna u ljubavi, zna da neko misli na nju i da je voli. Ja osećam da je to pogoda kida ćemo Kiki i ja provesti ceo život zajedno. Ja imam sve, milioner sam. Podariću joj svu pažnju ovoga sveta, sve što godinama nije imala. Volim je. Želim da bude moja žena", stajalo je u poslednjem mejlu.

Kiki je preneto da je stigao mejl i da je Turćin poludeo za njom, a ona nije mogla da veruje.

"Skakala je od sreće i pitala je sve vreme kako on izgleda. Da li je zgodan, lep, da li je crn, smedj. Ona je sada na sedmom nebu, počela je da se doteruje kao nikada do sada jer je svesna da je gleda neko ko je zaljubljen u nju", završava izvor produkcije Hepi.

Kurir.ra /Rijaliti / M.M, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track