KIKINA TEŠKA PRIČA! Otac joj bolestan, sestra se udala za čoveka koji je DECU OSTAVIO zbog nje: Samo mi je brat NORMALAN
Foto: Happy screenshot

ovo do sad niko nije znao

KIKINA TEŠKA PRIČA! Otac joj bolestan, sestra se udala za čoveka koji je DECU OSTAVIO zbog nje: Samo mi je brat NORMALAN

Rijaliti -

Kiki Nikolić, koja je nedavno zbog najmanjeg broja glasova napustila vilu "Parova", prisetila se jednom prilikom kako je živela pre nego što je došla u rijaliti, te otkrila brojne detalje iz privatnog života o kojima do tad niko ništa nije znao.

"Živimo od socijalne pomoći. Svaki član dobija mesečno po 300 evra i tako nekako guramo. Otac mi je mnogo bolestan, imao je preko 20 operacija. Srce mu radi samo 20 odsto. Majka brine o njemu, nisu sposobni da rade", govorila je ona svojevremeno, pa nastavila o odnosu sa ostatkom porodice.

"Volimo se i slažemo. Mi smo gori od Kardašijanovih. Kada bi nas kamere snimale bili bismo najgledaniji rijaliti svih vremena. Pa moja rođena sestra se udala za čoveka koji je zbog nje ostavio svoju decu. Ona mu je rodila četvoro i nedavno ih je sve napustila zbog drugog čoveka. Jedan brat mi je normalan, stekao je svoju porodicu", ispričala je ona.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track