JANJUŠ PREVARIO ŽENU U RIJALITIJU: A onda su mu ONI sasuli sve u lice! Spomenuli mu ĆERKU, on se preznojio od MUKE VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

NIJE MU BILO SVEJEDNO

JANJUŠ PREVARIO ŽENU U RIJALITIJU: A onda su mu ONI sasuli sve u lice! Spomenuli mu ĆERKU, on se preznojio od MUKE VIDEO

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš je svoju suprugu prevario u "Zadruzi" sa cimerkom Majom Marinković, a sada su Sanja Stanković, Milica Dabović i Nemanja Đerić Đekson sasuli sve u lice.

"Ti znaš da si ceo svoj život stavio na kocku, ja se nadam da će uz malo sreće kuća pobediti i veliki pozdrav za tvoju ćerku Krunu!" rekla je Milica Dabović.

"Milice, ti si moja koleginica, biće sve kako treba da bude. Nadam se da je tvoj brat kako treba, ti znaš da ja njega znam i da smo igrali zajedno. Sve najbolje ti želim" odgovorio je Janjuš.

foto: Printscreen/Youtube

"Burazeru moj." obratio je Đekson, Janjušu.

Šta: "Burazeru moj!", nisi me ni pozdravio u čestitki - rekao je Janjuš.

"isam! Ja te volim kao rođenog brata, ali je samo Filip Đukić najveći na svetu! Ja te volim do kraja života bez obzira šta si uradio. Ne mogu ja da pozdravljam sad... "poručio je Đekson.

"Ne znaš da pevaš, ali imaš emociju koju ja volim. Ismejavaš Maju, zajedno ste se osramotili i treba da se držite zajedno. Moram da te kritikujem. Ona se bori kao lav, a ti se ponašaš kao p! Majo, ja te jako gotivim i jedva čekam da izađeš da te vratim na fabrička podrešavanja" rekla je Sanja.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track