NEMA PROBLEMA, A NE PRIČA SA SVOJOM ĆERKOM: Ermina pecnula Anabelu gde najviše BOLI, ovako joj je Lunina majka UZVRATILA
Foto: Printscreen

SVAĐA U STUDIJU

NEMA PROBLEMA, A NE PRIČA SA SVOJOM ĆERKOM: Ermina pecnula Anabelu gde najviše BOLI, ovako joj je Lunina majka UZVRATILA

Rijaliti -

Ermina Pašović i Anabela Atijas našle su se na istom mestu, pa su se odmah posvađale.

Ermina je istakla da nije trebalo da uđe u rijaliti, s obzirom da je napolju ostavila sina od 13 godina, što joj je sugerisala i gledateljka.

foto: Printscreen

"Mislim da je gospođa u pravu, pogrešila sam što sam ušla i niko mi ovo vreme ne može vratiti. Šta je, tu je. Kada sam ušla bio je za glavu manji od mene, a kada sam izašla veći. Samostalan je jako, mutira mu glas. Ja se i te kako borim za svoje dete, razumem Anabelu do neke mere, ali ne razumem sve. Dete je dete, ali bitan je način, koji mi se nije svideo", rekla je Ermina, a Anabela se nadovezala:

"Ermina ima pravo na svoje mišljenje i to mi je okej, radila sam najbolje što sam znala."

"Ako je to najbolje, ne želim da vidim šta je najgore", pecnula je Ermina.

foto: Printscreen

"Ja ne guram nos u tuđi život, smatram da ne mogu sa ljudima koji su neiskreni, prevaranti", izjavila je Atijasova, a Pašovićeva joj nije dala da nastavi:

"Ona aludira na mene, to je lukavi način, umesto da kaže kakva sam, ja bih rekla hvala i smatram da si isto to. Nema tu okolo, nismo tu da zavijamo folije."

"Provela sam 20 dana prepunih ljubavi, vraćam se u tu kuću i nemam problema u životu", izjavila je Anabela, a Ermina nastavila svađu:

"Nema, a nije u dobrim odnosima sa ćerkom, a ovamo super majka."

"Ja sam o majčinstvu govorila da je između Lune i mene, meni je to dovoljno, ne moram nikoga da ubeđujem, ja sa tobom ne moram da pričam ništa", kaže Anabela.

foto: Printscreen

"Ja sam čula od tebe da su te roditelji tukli i otac te se odrekao", rekla je Anabela.

"Ona se bacila na kolena, sve je glumila, jako je dobar manipulator. Preporučila bih je za Oskara. Bila je ubeđena da je top, davali su joj lažnu nadu, a kada je izašla i videla, da je znala - ne bi ni ušla. Mislila je da se opere", rekla je Ermina u "Narod pita".

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track