VOLIM GA NA BOLESTAN NAČIN: Miljana, Marija i Zola u ŽESTOKOM RATU! Isplivali novi detalji veze Kulićeve i Čolića! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

haos

VOLIM GA NA BOLESTAN NAČIN: Miljana, Marija i Zola u ŽESTOKOM RATU! Isplivali novi detalji veze Kulićeve i Čolića! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić dobila je pitanje od jednog gledaoca koje je vezano za njenog dečka Lazara Čolića Zolu.

"Kako ne vidiš Zolinu igru i da te iskorišćava?", glasilo je pitanje.

Nakon ovoga nastao je opšti haos između Marije Kulić, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

"Sve vidim i sve osećam, ne znam da li nas snimaju, pričam i o ozbiljnim stvarima, sve znam. Ja sam mu dozvolila", rekla je Miljana.

"Što si u vezi sa čovekom za kog znaš da te iskorišćava", dodao je Đedović.

"Volim ga na neki bolestan način. Svega sam svesna. Bila sam ovde, potrošila sam novac. Da me pitaš gde, ne znam. Na Željka, na još neke stvari", kaže Miljana.

foto: Pritnscreen

"Ljudi misle da si ti neke ozbiljne pare na mene potrošila. Jesi rekla da si njoj (Mariji) dala novac? Koliko si novca sama potrošila dok sa mnom nisi bila?", rekao je Zola.

"Dok si bila sa nama, nisi trošila na hranu. Kad si otišla sa njim u stan, naručivali ste, pogledaj koliko imate kila. I ona se pita gde su joj pare? Znam ja gde su", vikala je Marija i dodala:

"Novac sam podigla sa njene kartice, u jednom trenutku bilo je podignuto pre toga 80.000, Siniša i ja je pitamo za šta ti treba, ona kaže za kosu, za mačije oči. Pa dan posle 80.000, dan posle 80.000. Ja u Hurgadi, meni samo stižu poruke od banke".

"Podignem 6000 evra, ostavim joj 150 evra za cigare i da ima da jede. Ostavila sam da ona ima, ona sutradan dođe sa njim ovde, i podigne još para."

"Zašto je od Mine tražila 600 evra na zajam", pitao je Milan Milošević.

"Zato što kockaju, eto zašto. Dok bude imala para, biće sa njom", rekla je Marija.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track