Najnovije vesti

RIALDI JE KENAN BEG OD TOMOVIĆA: Pevačica IZBAČENA iz rijalitija, pa otkrila TAJNE! Kaže da je SVE VIDELA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE VIŠE DEO BELE KUĆE

RIALDI JE KENAN BEG OD TOMOVIĆA: Pevačica IZBAČENA iz rijalitija, pa otkrila TAJNE! Kaže da je SVE VIDELA! (VIDEO)

Rijaliti

Pevačica Ivana Šašić napustila je rijaliti.

Po izlasku iz Bele kuće, voditeljka je imala zanimljiva pitanja za popularnu pevačicu, a ona je iskreno odgovarala na njih. Ivana je prvo govorila o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

Ivana Šašić
foto: Printscreen

"Ona je sada srećna, dosta joj je uvreda, a on joj je pružio čašicu ljubavi. Ono što su imali Janjuš i Maja je katastrofa, ja ne znam kako bi da je moje dete! Oboje su krivi, a sada je srećna. Niko ne zna šta je on njoj obećavao, čemu se nadala i ostalo. Znala sam da je ta veza bila osuđena na propast, da se nastavila, a hvala Bogu pa nije. Manje zlo je ovo sa Čorbom. Sve što nije imala kod Janjuša, ona ima sa Čorbom", rekla je Ivana.

Ivana Šašić
foto: Printscreen

"Ko je najjači mentalno?", bilo je naredno pitanje.

"Marko Đedović, a ja mogla sam jače i bolje sigurno! Osoba koja me razočarala je Rialda, njoj je Kenan beg od Vladimira Tomovića. U jednom trenutku sam je pitala šta joj se desilo, a ona je rekla da ja ne znam šta je u njenoj glavi. Vladimir je takav kakav jeste, a onda je ušla u vezu sa Kenanom, da bi pobegla. Ja spavam pored njenog kreveta, ja sam sve to videla, i za Tomovića i za Kenana, a ona se definitivno najviše promenila", okrila je Ivana.

Rialda Karahasanović
foto: Printscreen

"Je l' ona sada pretnja nekom?", pitala je voditeljka Dušica.

"Pa nije, ona svima priča "Ljubavi"... Ana se isto promenila, rijaliti menja karakter, a svi se pokažu na kraju", dodala je Ivana za kraj.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...