Najnovije vesti

SAD JE DEFINITIVNO KRAJ! Miljana odlučila da se odustane od Zole i pomirenja, dogovorili su se da stave TAČKU NA SVE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ODUSTALA

SAD JE DEFINITIVNO KRAJ! Miljana odlučila da se odustane od Zole i pomirenja, dogovorili su se da stave TAČKU NA SVE! (VIDEO)

Rijaliti

Sinoć je Miljana Kulić priznala svoja osećanja i želju da se pomiri sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Miljana je već tada krenula da ubeđuje Zolu kako su njih dvoje ipak jedno za drugo, međutim Čolić nije pristao. Miljana je i danas nastavila sa ubeđivanjem, pa su napravili nov dogovor. 

Miljana Kulic
foto: Printscreen/Pink

- Lepo sam porazgovarala sa mamom, rekla je da radimo šta hoćemo, samo da zaboravimo šta je bilo pre toga - prepričavala je Miljana.

- Miljana, možemo da budemo dobri, korektni, ali ja vezu ne želim. I moja Bosa da mi dođe, ja ne bih hteo. Jednostavno, tako sam rešio, ja ne želim da se nastavljamo. Ne možemo i gotovo, ali se možemo družiti, popiti kafu i ispričati se - bio je iskren Čolić.

Miljana Kulic
foto: Printscreen/Pink

- Samo ću te zamoliti da više ne dolaziš u pab, jer ću ja od sada biti tamo. I da posle ove kafe, više nemamo kontakt. Ja više neću da molim, da se ponižavam. Nastavi putem kojim si krenuo i to je to - zaključila je Miljana.

- Dobro, ako hoćeš. Očigledno da nećeš kontakt, ali nemoj da mi prilaziš za sat vremena, pa da kukaš i jaučeš. Iščupala si mi srce onog dana - dodao je Zola.

- Nećemo imati nikakvu komunikaciju ni napolju. Završili smo. Preživeću ove klipove, pitanja i ovu nedelju, nema veze. Ja sam tebe samo jendom zamolila da popričamo, a ja sam trčala kad god si me zvao - bila je izričita Miljana.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...