DA SAM BILA PAMETNA DA URADIM TO U NOVEMBRU! Misica zaključila da je trebalo da ostavi Luku ranije: KARIĆ me zagrli jer kapira!
Foto: Printscreen/Pink

NIJE JOJ SVEJEDNO

DA SAM BILA PAMETNA DA URADIM TO U NOVEMBRU! Misica zaključila da je trebalo da ostavi Luku ranije: KARIĆ me zagrli jer kapira!

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević i Monika Horvat su ove večeri porazgovarale o Stefanu Kariću, nakon čega se misica opet setila bivšeg dečka Luke.

Jovana Ljubisavljevic
foto: Printscreen/Pink

- Ništa im neće valjati, ja to znam. Rekla bih i pre svega ovoga, ja tebe nikada nisam lagala, samo sam se istrošila, razumeš - govorila je misica.

- Dok ti je lepo, neka traje, kada ti se ne bude svidelo prekini kao i sada - rekla je Monika.

- Problem je što sam ja Luku javno povredila. Da sam bila pametna da to uradim u novembru, i da ne doživim ovaj nervni slom, ja svakako ne bih bila sa njim (Vladimirom) - rekla je misica, pa dodala:

Jovana Ljubisavljevic
foto: Printscreen/Pink

- Biće teško, ima još mnogo. Juče počela ona pesma "Moja prva ljubav" i mene Stefan zagrli, jer kapira - dodala je Jovana.

- Zamisli Luka uđe i pokuša da te vrati - rekla je Monika.

- Nikad, onda bih ja njega morala da branim - zaključila je misica.

Podsetimo, Jovana Ljubisavljević ušla je u rijaliti kao zauzeta devojka, i do pre par nedelja držala se tog stava. Odbijala je udvaranje Vladimira Tomovića, a njeni cimeri povezivali su je i sa Milanom Jankovićem Čorbom, koji je tokom rijalitija bio u vezi sa Paulom Hublin, Tarom Simov i Majom Marinković. Misica se trudila da bude verna, ali njena vernost pala je u vodi kada se u "Zadruzi" pojavio Stefan Karić. Ispostavilo se da se njih dvoje znaju od ranije, te da joj je Karić lajkovao slike na Instagramu još pre nekoliko godina. Kako će se razvijati njihov odnos pokazaće vreme.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track