TARA I ŠA IMALI SU INTIMNE ODNOSE?! Upoznali se u PROVODU gde je bila i njegova žena, bolesno su zaljubljeni jedno u drugo?
Foto: Printscreen

SKANDAL

TARA I ŠA IMALI SU INTIMNE ODNOSE?! Upoznali se u PROVODU gde je bila i njegova žena, bolesno su zaljubljeni jedno u drugo?

Rijaliti -

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša svakodnevno prave haos u rijalitiju, pa njihov odnos oscilira od ljubavi do mržnje.

Ovo dvoje zadrugara navodno su otpočeli ljubavnu aferu prošlog leta, a Ša se sada boji da će Tara to izneti u javnost, te joj se svaki put vraća kao verni pas, kako ne bi progovorila.

Nenad Aleksić Ša
foto: Pritnscreen

"Nenad i Tara imali su s*ks nedugo nakon upoznavanja u noćnom izlasku, gde je bila i njegova žena Ivana. Znali su da će se sresti u "Zadruzi" i tamo provesti par meseci zajedno, a sada je čitav region svedok da su bolesno zaljubljeni jedno u drugo. Pokušali su da sakriju ovo od javnosti, ali im to očigledno nije pošlo za rukom. Emocije ne mogu da se sakriju", otkriva izvor.

Inače, na ovonedeljnoj žurki dvadesetogodišnja Tara i njen drug posvađali su se zbog njenog agresivnog ponašanja, nakon čega je on pokušao da pobegne sa imanja i preskoči krov, ali se ubrzo vratio i ušuškao se u njen krevet.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

"Tara će me uništiti! Bežim od nje", poručio je Aleksić zadrugarima koji su ga gledali dok je trčao preko krova štale, ali kada se smirio, odlučio je da se vrati svojoj dragoj.

Bonus video:

00:56

ZORICA DUKIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU I PROSTITUTKAMA: Pitala sam se da li me gledaju kao nekog SUMNJIVOG MORALA (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track