IVANA HOĆE RAZVOD, ON SAD MORA DA BUDE JAK! Oglasio se brat Nenada Aleksića Ša, otkrio da je reperova supruga DONELA ODLUKU!
Foto: Printscreen

POTVRDIO

IVANA HOĆE RAZVOD, ON SAD MORA DA BUDE JAK! Oglasio se brat Nenada Aleksića Ša, otkrio da je reperova supruga DONELA ODLUKU!

Rijaliti -

Odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u "Zadruzi" mnoge intrigira i veliki broj ljudi, ali i zadrugara, ubeđen je da su njih dvoje zaljubljeni jedno u drugo. Oni ne žele to da priznaju iskreno i otvoreno, ali ono što rade govori u prilog tome da osećanja postoje. To je primetila i Ivana, žena Nenada Aleksića Ša.

Naime, ona je skinula burmu, a spekulisalo se da hoće da se razvede i zvanično od njega.

Nenad Aleksic Sa, Ivana Aleksic
foto: Damir Dervišagić

Sada se oglasio i brat Nenada Aleksića Ša, Predrag, koji je otkrio šta se dešava napolju.

- Želim da potvrdim da Ivana hoće da se razvede, to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, to će oni rešiti kad izađe. I da zna, šta god da se desilo tamo, mora da izdrži, da bude jak, a mi ćemo uvek biti uz njega kao njegova porodica, da mu pomognemo da sve to prebrodi - poručio je Nenadov brat Predrag.

S obzirom na to da Ivana, Nenadova još uvek zakonita supruga, ne želi da se oglašava za medije, ovo je prvi put da je neko iz reperove porodice potvrdio da će do razvoda ipak doći.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

BONUS VIDEO:

00:21

LUNA SLAVI 25. ROĐENDAN U DUBAIJU, OKRUŽENA LUKSUZNOM, A ČESTITKE SAMO STIŽU! Pokazala kakvo iznenađenje joj je priredio Marko! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track