MILJANA I ANA ZARATILE NIKAD BRUTALNIJE! Kulićeva nije birala reči, UNIŠTILA cimerku: Umešala se čoveku u BRAK, bolesnica! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

žestoko

MILJANA I ANA ZARATILE NIKAD BRUTALNIJE! Kulićeva nije birala reči, UNIŠTILA cimerku: Umešala se čoveku u BRAK, bolesnica! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić zaratila je sa Anom Bulatović i prebacila joj sve čega se setila.

Miljana Kulic
foto: Printscreen/Pink

- Da ja nisam progovorila danas, dobila bih veliki ili srednji budžet. Postoje klipovi gde ona sve i svašta priča o meni. Misli sve najgore o meni. Ja nisam bila ljubavnica, nisam išla kod žene u kuću da pitam ljubavnika koga više voli, ženu ili mene. Dala mi je najmanji budžet jer sam joj rekla sve ono zbog Dragane. Jedno misli, drugo radi. Kako te nije sramota da uzmeš od mene posle Đuskovizije kutiju budžeta? Njena podela budžeta je seljačka politika. Moje uši nisu mogle da izdrže to, počela sam da se nerviram. Svaka čast Kristijanu što nije bio tu, poludeo bi. Ja sam išla u apartman da perem čaše da ne slušam - istakla je Miljana.

- Za to i jesi, da pereš čaše dok ja pričam - rekla je Ana.

- Ona je izdajica, mene je izdala, rekla je Đoletu nešto što sam joj rekla - dodala je Kulićeva.

- Ko si mi ti da te izdam, nisi mi prijatelj - odbrusila je Bulatovićeva.

- Miljana je sve vreme imitirala Anu kako priča, a ni Bulatovićeva joj nije ostala dužna.

Miljana Kulic
foto: Printscreen/Pink

- Bolesna bolesnica, umešala se čoveku u brak, išla mu u kuću, a on sada ima još jedno dete - govorila je Miljana.

- Ako, neka su živi i zdravi - dodala je Ana.

- Kad budem izašla, napraviću bend i zvaću ga da svira u bendu, imaće pet puta veći honorar nego kod nje. Presmešna je. Ona je ljubavnica, ljubavnica nikada ne može da bude povređena, tukla je ženu... Ona je i seljačkom manipulacijom izmanipulisala Draganu da je postavi za vođu - nastavila je Kulićeva.

- Mene je sramota da imam klip gde se svađam sa Miljanom Kulić - istakla je Bulatovićeva.

- Eto, to misliš o meni. Ko si ti, ko si ti? - pitala je Miljana.

- Ko si ti? Pričaš mi da sam k*rvetina, a posle mi se izvinjavaš ispred diskoteke, htela si da me ljubiš u usta. Doviđenja, prijatno. Sedi - rekla je Ana.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:21

PIKNIK I MASAŽA STOPALA: Stanija Dobrojević pokazala kako provodi DAN ŽENA, dečko se BAŠ potrudio da joj ulepša PRAZNIK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track