ŠA NE PRESTAJE DA SE PRISEĆA ŽIVOTA SA IVANOM! Ispričao kako su gradili sve od nule, a evo šta joj je GOVORIO kad nisu imali NIŠTA
Foto: Printscreen/Instagram

PUKLE GA EMOCIJE

ŠA NE PRESTAJE DA SE PRISEĆA ŽIVOTA SA IVANOM! Ispričao kako su gradili sve od nule, a evo šta joj je GOVORIO kad nisu imali NIŠTA

Rijaliti -

Reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da razmišlja o svojoj bivšoj supruzi Ivani, zbog koje se sinoć rasplakao, a danas je Marku Đedoviću ispričao kako su otpočeli svoj privatni biznis.

Zadrugar se prisetio perioda kada je Ivana ostala bez posla i mislila da je u bezizlaznoj situaciji - tada joj je on objasnio da ima njega, te da će zajedno postići sve što treba.

Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović
foto: Printscreen

- U tom trenutku, ona je dobila otkaz na poslu zbog mene, zbog tog gazde... Taj gazda, gde je radila, se ložio na mene... I plače, kaže:"Šta ćemo", ja rekoh:"Dođi, tu sam ti ja! Nemamo ništa, ali snaći ćemo se, u svemu smo" - počeo je priču Ša, koji je poslednje pare dao na pesmu koja mu je kasnije donela mnogo novca.

- Ovako smo sedeli, klikćemo, da li idu pregledi.... Dan posle zove Seka za duet. Posle toga mesec dana, "Fantastik bend"... Onda sam zakazao ne znam koliko nastupa - priznao je Ša, koji je zajedno sa Ivanom tada doneo odluku da novacu lože u salon, što se ispostavilo kao pametan potez.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:09

KIJA ISPUNILA MAMINE ZAHTEVE! Nadica je tražila od ćerke da uradi OVO, a KOCKAREVA se odmah pohvalila: Bako, srećan rođendan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track