IMA DA IZDRŽIM JOŠ 10 GODINA U RIJALITIJU! BIĆE PSOVKI KAO UVEK: Mića otkrio šta će raditi u Zadruzi 5, u ovo se više NE MEŠA!
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

IMA DA IZDRŽIM JOŠ 10 GODINA U RIJALITIJU! BIĆE PSOVKI KAO UVEK: Mića otkrio šta će raditi u Zadruzi 5, u ovo se više NE MEŠA!

Rijaliti -

Lepi Mića ponovo ulazi u petu sezonu "Zadruge", te nema nameru da tek tako lako odustane od rijalitija.

On je poručio da nema problem sa tim što ponovo ulazi u "Zadrugu", jer bi tamo mogao da provede narednih 10 godina.

"Ja mogu još deset godina u rijalitiju da izdržim. Kao i uvek od mene možete da očekujete savete, psovke, ali je na zadrugarima koliko će da me slušaju. Moje je da im kažem šta je dobro, oni su mladi, ali ako žele bolje je da me poslušaju. Želim im sve najbolje, da dožive moju starost i godine", poručuje Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen/Pink TV

"Sa Milicom Kemez sam ovaj put prekinuo svaki kontakt. Želim joj sve najlepše, ali nema više druženja sa mnom. Neka sama bira svoj put. Neću više da se mešam", zaključio je Lepi Mića koji je za kraj dodao da je on stvorio Kiju i Nadicu Kockar.

Podsetimo, ovo je peta sezona kako Mića učestvuje u "Zadruzi", te su mnogi prokomentarisali kako "nema svoj dom, nego je stalno po rijalitijima", tako da se i ovog puta od njega očekuje da viče, pljuje i psuje rijaliti kolege, kao i godinama unazad.

Lepi Mića
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:14

NAŠA BAJKA POČINJE: Prvi snimak sa svadbe trudne Maje Marković i Alena Hadrovića, rijaliti par đuska uz TRUBAČE, a ona BLISTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track