AFERA SVASTIKA SE NASTAVILA! Oženjeni Gruja i Viktorija priznali kako su se upoznali, njegova žena i njena sestra se TRESLA! VIDEO
Foto: Printscreen

DETALJI SUSRETA

AFERA SVASTIKA SE NASTAVILA! Oženjeni Gruja i Viktorija priznali kako su se upoznali, njegova žena i njena sestra se TRESLA! VIDEO

Rijaliti -

Nikola Grujić Gruja otkrio je detalje o ljubavnoj vezi sa Viktorijom Mitrović.

Kako je priznao, nikada nije prevario svoju suprugu koja je upoznala Viktoriju.

- Ja sam se već izjasnio u ponedeljak veče. Moram da kažem da smo se Viktorija i ja pozdravili i ona je mene pomazila po licu, što je i normalno. Moja supruga je bila ljubomorna kada smo Viktorija i bili na nekoj svirci jer ona nije znala da je ona bila tu. Ja sam pozdrav mojoj ženi preneo posle 3,4 dana, i tada sam joj rekao da mi je Viktorija prišla, ali njoj nije bilo svejedno jer se njoj nije javila. U braku sam 8 godina. Nikada nisam prevario suprugu - rekao je on, a onda se u radiju pridružila Viktorija.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

- Meni je bilo strašno što on nije znao da objasni kako se i šta desilo. Moram da kažem da se ništa nije desilo, ona nije bila ljubomorna na mene, ja njega nisam upoznala kao zeta, ni ja ni moja porodica. Mi se porodično ne družimo, ali mi nije jasno da je problem što sam ja pozdravila nju preko njega. Meni nije jasno šta ona ima da se buni, ne treba ja njoj da javljam gde je njen muž. Ja sam njemu prišla i pozdravila nju preko njega - rekla je Viktorija.

Nikola Grujić, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Baneta je zanimalo da li je Viki Nikolin tip devojke:

- Psihički ne znam, a fizički ne mogu da kažem to, nije realno - rekao je Nikola, a onda je Viktorija ustala i rekla svoje utiske:

- Svako je lep na svoj način i to je to - rekla je Viki.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja