BANE, BORA, TOMA, KENDI I SIGURNO SAM NEKOG ZABORAVILA: Hit snimak kruži mrežama, Zorica nabraja s kim je Zonjićeva imala AKCIJU!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

URNEBESNO

BANE, BORA, TOMA, KENDI I SIGURNO SAM NEKOG ZABORAVILA: Hit snimak kruži mrežama, Zorica nabraja s kim je Zonjićeva imala AKCIJU!

Rijaliti -

Marijana Zonjić trenutno pokušava da zavede Marka Janjuševića Janjuša, a mrežama kruži snimak iz rijalitija.

Naime, na snimku Zorica Marković nabraja sa kim je sve spavala Marijana, a među njima su se našla mnogobrojna imena učesnika "Zadruge".

"J*bo je Gagi, j*bo je Bane, j*bo je Bora, Toma, j*bo je Adam, Kendi, Rade i sigurno sam još nekog zaboravila. Za dve sezone 10 ljudi. Smrduša. Ispod plavog mosta je kulturnije", pričala je Zorica.

Inače, Janjuš je tokom nominacija "peckao" Marijanu za muškarce sa kojima je imala intimne akcije.

"Znaš ti kad je Marijana kad je pevala u Prijepolju, kolike je si*e imala. Tamo je imala i par momaka, dvojicu znam, jesi li imala dvojicu?", rekao je Janjuš.

"Ne se*i bre Janjuše, ne lupaj, jednog sam imala. I za tebe svašta pričaju, da si se sa svima dopisivao i šta ja sve treba drugima da verujem?", rekla je Zonjićeva koja je u ovoj sezoni priznala da je bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track