OVO SU JANJUŠEVA BRAĆA: Ne pričaju već PET godine, a razlog će vas ŠOKIRATI! Mlađeg Mihajla povezivali sa jednom PEVAČICOM
Foto: Printscreen

ipak mu čestitao rođendan

OVO SU JANJUŠEVA BRAĆA: Ne pričaju već PET godine, a razlog će vas ŠOKIRATI! Mlađeg Mihajla povezivali sa jednom PEVAČICOM

Rijaliti -

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš privukao je veliku pažnju javnosti svojom vezom sa Majom Marinković u dve sezone "Zadruge", a nakon raskida oboje su ušli i u petu sezonu gde ponovo prave haos.

Iako je Janjuš svoj život izneo na tacni u rijalitiju, ono što je javnosti manje poznato jeste da Janjušević ima dva mlađa brata - Borisa i Mihajla.

Oni neverovatno liče, a Boris je sada najmlađem Janjuševiću čestitao rođendan putem svog Instagrama i tom prilikom otkrio da ne razgovaraju.

"Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam 4 godine danas slavi 25 godina... Poslednja slika sa njim od kako me nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te", napisao je Boris prošle godine uz fotografiju sa Mihajlom, što znači, ako se nisu pomirili, ne pričaju već pet godina.

foto: Printscreen/Instagram

Njegov mlađi brat Mihajlo nije u žiži interesovanja javnosti, dok ga Janjuš neretko spominje u rijalitiju. Janjušev brat se bavi modelingom, a iz teretane ne izlazi! Izgleda odlično, te često pokazuje mišiće na društvenim mrežama.

Mihajlo Janjuš
foto: Pritnscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja