EVO ŠTA JE RADILA DALILA NAKON JEZIVE TUČE SA CAREM! Dragojevićka se gušila u SUZAMA, držala se za glavu, a onda PREOKRET! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS NA IMANJU

EVO ŠTA JE RADILA DALILA NAKON JEZIVE TUČE SA CAREM! Dragojevićka se gušila u SUZAMA, držala se za glavu, a onda PREOKRET! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalilu Dragojević su njeni priajtelji Lepi mića, Jovana Tomić Matora, Anđela Đuričić i Irma Sejranić jedva obuzdali i smirili u garderoberu.

Nakon toga, oni su joj pomogli da se presvuče, pa je ona otišla u pušionicu. Sedela je tamo sama, pa je u jednom momentu razmišljanja počela da plače.

Dalila nije prestajala da plače i konstantno se držala za glavu, a kako će se na dalje odvijati situacija, ostaje da ispratimo.

Podsetimo, Dragojevićka je nakon svih gnusnih uvreda koje joj je izrekao Filip Car, nasrnula na njega, a potom je doživela nervno rastrojstvo.

Dalila Dragojević je posle smirivanja i razgovora sa Jovanom Tomić Matorom, otišla u spavaću sobu, pa je počela da sređuje krevet.

Kako je završila sa tim, ona je otišla do garderobera, pa je uzle kutiju sa slikama koju je dobila od podrške za Dan žena, pa je počela da cepa fotografije sa Filipom Carem.

Nakon toga, ona je sela na krevet, pa je počela da opseca svoje fotografije koje je sačuvala, nakon što je Cara pocepala sa istih. Posle toga, ona se zadržala na svojoj fotografiji sa njenim psom Tedijem, za kojeg je emotivno vezana i o kom redovno priča da joj nedostaje.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track