ONI GODINAMA ŽIVE OD RIJALITIJA! Provedu nekoliko meseci u ZATVORENOM PROSTORU i uvek se vraćaju, njihov život je PRED KAMERAMA!
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ne znaju za drugo

ONI GODINAMA ŽIVE OD RIJALITIJA! Provedu nekoliko meseci u ZATVORENOM PROSTORU i uvek se vraćaju, njihov život je PRED KAMERAMA!

Rijaliti -

Otkako su rijaliti programi počeli da se prikazuju kod nas, mnogima je ulazak i boravak u rijalitiju postalo zanimanje, pa se tako iz godine u godinu pojavljuju u iste ili različite formate ovog tipa.

Naime, iz godine u godinu garnitura rijaliti učesnika se menja, ali neka imena su stalna i svima dobra poznata, pa tako ispred njihovih imena uvek stoji "rijaliti učesnik". I to je ono po čemu su poznati javnosti. Iako su neki pre ulaska u rijaliti bili anonimusi, dvadesetčetvoročasovno pojavljivanje pred kamera učinilo ih je poznatima.

Oni žive, zarađuju, operišu, razvode i venčavaju u rijalitiju, a za to su i te kako dobro plaćeni. Honorari im idu i do nekoliko hiljada evra nedeljno, i na taj način sebi obezbeđuju lagodan život od dva, tri meseca, dok nisu u rijalitiju, a potom se vraćaju. I tako sve u krug.

Zadruga
foto: Printscreen/Pink

Miljana Kulić, koja ponovo ulazi u "Zadrugu 5", svoj život posvetila je rijalitijima, i mnogi ne nazivaju "rijaliti zvezdom". Ona ima veoma dug staž kada su šou programi u pitanju. Početkom 2015. godine je ušla u rijaliti „Maldivi“ kao najzabavnija učesnica. Međutim, tamo se zadržala samo šest dana, nakon čega je izbačena jer se po mišljenju produkcije nije snašla u zatvorenom prostoru.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/MiljanaKulic

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova proslavio se na "Farmi", a svoj ulazak u tadašnji rijaliti naplatio je 10.000 evra. On je nakon toga uselio u Belu kuću, gde je bio ravnopravni učesnik svih sezona, računajući i "Zadrugu 5".

Miki Đuričić
foto: Printscreen

Starletu Maju Marinković javnost je upoznala u "Zadruzi", a posle toga, mnogi nisu mogli da zamisle rijaliti bez nje. Ipak, u poslednjoj sezoni pomenutog rijalitija je diskvalifikovana.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Premijera

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, takođe se godinama u rijalitiju i poznatno je su mu honorari jedini izvor zarade.

Nenad Aleksić Ša, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Pink

Jovana Tomić Matora još jedna je u nizu rijaliti učesnica koja nije bila poznata javnosti. Ona se pojavila u prvoj sezoni Zadruge, ali i u svakoj sledećoj.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, koji su okončali svoj brak u rijalitiju "Zadruga", bili su stalni takmičari "Parova". Ipak, rešili su da se oprobaju i kao stanovnici Bele kuće, gde su napravili haos kada je Dalila prevarila Dejana sa Filipom Carem. Inače, bivši supružnici od zarade u rijaliti programima sagradili su kuću, vodili lagodan život i napravili blog, gde su ih fanovi iz rijalitija pratili i od pregleda zarađivali.

Dalila Dragojević, Filip Car, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:35

Aca Lukas napravio SPEKTAKL na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja