MILJANA KULIĆ OPERISANA! Nenad Macanović Bebica otkrio kako se bivša rijaliti učesnica oseća posle ZAHVATA!
Foto: Printscreen/Zadruga

proplo i to

MILJANA KULIĆ OPERISANA! Nenad Macanović Bebica otkrio kako se bivša rijaliti učesnica oseća posle ZAHVATA!

Rijaliti -

Miljana Kulić je već duže vreme želela da operiše želudac, odnosno da uradi zahvat smanjivanja, a ta želja joj se ostvarila danas u Istanbulu posle nekoliko odlaganja zbog prehlade.

Njen emotivni partner, Nenad Macanović Bebica objavio je stori na Instagramu i otkrio da je Miljanina operacija gotova, a pomenuo je i kako se ona trenutno oseća.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

- Bebica moja je odlično, završila operaciju. Hvala svima koji pitate i podržavate nas - napisao je Nenad na svom Instagramu storiju.

Inače, Miljana se oglasila pred operaciju i podelila fotografiju iz bolnice.

"Odoh na operaciju", kratko je poručila Miljana pratiocima na Instagramu i otišla na operaciju smanjivanja želuca koja joj je još ranije bila zakazana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

"Prehladila sam se, dobila sam bronhitis, pa nisu mogli da me uvedu u anesteziju. Dobila sam upalu uva, imala sam temperaturtu i doktori su rekli da se prvo izlečinm, pa da onda dođen. Mnogo sam se razočarala, bila sam očajna kada su morala da se vratim, ali možda je tako i bolje. Najvažnije je da sve prođe kako treba kada se operišem", pričala je Miljana nedavno io bjasnila da je to razlog odlaganja.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/TV Pink

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

Miljana pere sudove posle Zadruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track