"AKO IM NE VRATI PARE, LETEĆE MU GLAVA" Zvezdana po izlasku iz Zadruge čekaju zelenaši? Jedna stvar ga POSEBNO plaši
Foto: Printscreen/Zadruga

pre ulaska u rijaliti nije se smirivao

"AKO IM NE VRATI PARE, LETEĆE MU GLAVA" Zvezdana po izlasku iz Zadruge čekaju zelenaši? Jedna stvar ga POSEBNO plaši

Rijaliti -

Otkako je ušao u Zadrugu Zvezdan Slavnić ne prestaje da pravi skandale, a mračne tajne njegovog privatnog života svakodnevno izlaze na videlo.

Nakon što je robijao zbog ubistva Zvezdan se nije smirivao, a o pljačkama koje je vršio i sam je pričao u rijalitiju. Iako se trudio da predstavi da su poroci deo njegove daleke prošlosti, Zvezdanova supruga, Ana Ćurčić, tvrdila je drugačije.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/Zadruga

Pored toga što je javno ispričala da je od Slavnića trpela monstruozne batine, Ana je otkrila i da je Zvezdan njihovu svu imovinu prokockao, a kako izvor tvrdi njega po izlasku iz rijalitija čekaju kamataši kako bi naplatili dug.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Amidži šou

- Zvezdan je zavisnik, on će prokockati sav novac koji ima u novčaniku. Kada je prokockao pare od Aninog stana, nije imao kapital i morao je da se zaduži. On je preko prijatelja stupio u kontakt sa zelenašima- rekao je za Alo! izvor blizak Slavniću, i dodao:

-To su opasni ljudi koji daju pare na kamatu. Rekao im je da ima ogroman honorar i to im je bila garancija da mu daju novac. Svestan je da može da mu leti glava ukoliko ne ispoštuje dogovor.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track