VODI ZVEZDANA U CRNU GORU! Anđela Đuričić želi da pomiri porodicu sa Slavnićem, jedva pristao! Evo šta ga čeka u Đenovićima
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Printscreen Youtube, Shutterstock

VODI ZVEZDANA U CRNU GORU! Anđela Đuričić želi da pomiri porodicu sa Slavnićem, jedva pristao! Evo šta ga čeka u Đenovićima

Rijaliti -

Diskvalifikovani učesnici "Zadruge" Anđela Đurišić i Zvezdan Slavnić planiraju da do kraja nedelje otputuju u Đenoviće i suoče se s roditeljima mlade Crnogorke, koji ne podržavaju njihovu ljubav!

Anđelina majka Ljiljana i otac Velša su sve vreme bili protiv njene veze sa sinom slavnog košarkaškog stručnjaka Moke Slavnića, a konačno će moći da porazgovaraju o tome. - Dogovorili su se da do kraja nedelje otputuju u Crnu Goru kako bi Zvezdan upoznao Anđeline roditelje. Ona je sa njima stalno na telefonskoj vezi, objasnila im je da je njena i Zvezdanova ljubav prava i iskrena i da planiraju svadbu. Pristali su da sednu i porazgovaraju s ćerkom i budućim zetom iako i dalje smatraju da on nije pravi izbor za nju - priča izvor i dodaje da Zvezdan nije lako pristao da ide u Crnu Goru.

Anđela Đuričić, Đenovići
foto: screenshot Pink tv

- Nije mu svejedno da se suoči s njima! Molio je Anđelu da ode sama, a da joj se on pridruži nakon nekoliko dana. Međutim, uspela je da ga ubedi da otputuju zajedno! Rekla mu je: "Veruj mi, čim te pogledaju u oči, zavoleće te! A i treba mi tvoja podrška!"

Zvezdan upoznao Anđelu s majkom Pre odlaska u Crnu Goru Zvezdan je upoznao Anđelu sa majkom. Njih troje su bili na zajedničkom ručku, a Slavica je oduševljena novom snajkom.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track