ANĐELI I ZVEZDANU FANOVI KUPUJU STAN OD 100.000 €! Otvorili žiro-račun, uplate stižu iz inostranstva, a evo gde žele da ih skuće
Foto: Nemanja Nikolić

ŠIROKO

ANĐELI I ZVEZDANU FANOVI KUPUJU STAN OD 100.000 €! Otvorili žiro-račun, uplate stižu iz inostranstva, a evo gde žele da ih skuće

Rijaliti -

Da nisu samo omraženi kod naroda, već da imaju i podršku, i to ne malu, dokazuju Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, čiji su fanovi odlučili da ih stambeno obezbede.

Naime, „bungiši“, kako sebe zovu, navodno su se udružili da sakupe novac i golupčićima kupe krov nad glavom, a ako ne budu uspeli u toj nameri, iznajmiće im nekretninu na godinu dana.

Zvezdan Slavnić
foto: Printskrin/Instagram

- Bungiši zdušno podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše - ispričao je jedan od njihovih fanova koji je insistirao na anonimnosti.

Kako nam je rekao, njihova podrška je mnogobrojna, a među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubeđen da će lagano uspeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.

- Njihov plan je bio da ulaze i u naredne sezone rijalitija Zadruga, pa im stan ne bi bio potreban bar još par godina, ali kako je Mitrović doneo odluku da na TV Pinku ugasi ovaj program, a pogotovo od kada su oboje diskvalifikovani i izašli su bez dinara, mi smo sve alarmirali i dogovorili smo se da ih ne ostavimo na cedilu - rekao nam je jedan od „bungiša“.

Anđela Đuričić
foto: Printskrin/Instagram

Zasad, kako kaže, prikupljanje novca ide preko žiro-računa koji su u te svrhe otvorili u jednoj inostranoj banci, a putem društvenih mreža obaveštavaju jedni druge o prispelim uplatama.

- Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mesec, najviše dva, obezbediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. Nadamo se da će kada budu svili svoje gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu - sigurni su fanovi Slavnića i Đuričićeve.

- Zvezdan i Anđela još uvek ne znaju, a verujemo i ne slute kakav ih poklon od nas očekuje. Dosta je bilo tuge i bola, želimo samo da ih vidimo srećne - zaključio je jedan od njihove verne podrške.

Venčanje pred kamerama

Slavnić i Đuričićeva su sinoć gostovali na TV Hajp, gde su govorili o svom učešću, emocijama, ali i planovima za budućnost. Tada su im voditelji Dalila Dragojević i Milan Milošević priredili iznenađenje i u studio uveli matičara, a oni se nisu bunili kada im je on postavio pitanje da li žele da ostare zajedno. I jedno i drugo su odgovorili potvrdno, razmenili su burme, a onda uz trubače poveli kolo. S njima su se u studiju, ali i ulozi svedoka našli Moka Slavnić i njegova partnerka Tamara Nikezić, a nama ostaje da vidimo da li će ovo građansko venčanje ponoviti i u crkvi pred Bogom i većim brojem zvanica.

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track