SKANDALOZNA PORUKA KOJA JE BACILA U SENKU FINALE KRUŽI ŠIMANOVCIMA! Sadržaj koji otkriva TAJNU Ace Bulića i Ane Ćurčić?!
Foto: Shutterstock, Ilustracija, ATA Images, Printscreen Instagram

drama

SKANDALOZNA PORUKA KOJA JE BACILA U SENKU FINALE KRUŽI ŠIMANOVCIMA! Sadržaj koji otkriva TAJNU Ace Bulića i Ane Ćurčić?!

Rijaliti -

Večeras se održava superfinale šeste sezone rijalitija "Zadruga", a u studiju Pinka u Šimanovcima svima je stigla ista poruka.

Aca Bulić, Ana Ćurčić
foto: Damir Dervišagić, Instagram/ana_curcic_official

Naime, kako prenosi izvor sa lica mesta, jedna bivša rijaliti učesnica, pokazala je šok poruku, za koju je kako tvrdi stigla svima, a odnosi se na Anu Ćurčić i Acu Bulića.

"Ana i Aca su odavno zajedno. Molim prenesite, Acina žena je u Budvi, nisu zajedno baš zbog Ane" - glasila je šok poruka.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

Podsetimo, Ana Ćurčić je priznala da se čula sa Acom Bulićem dok je bila u braku sa Zvezdanom, kao i to da je Slavnića htela ranije da napusti, ali nije imala prilike.

Ona je za vreme trajanja rijalitja stalno isticala koliko joj Bulić znači i kako sa njim ima poseban odnos i da je njihova ljubav bila velika. S druge strane Aca Bulić je svih ovih meseci pružao Ani neizmernu podršku.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track