BILAL NAPUSTIO RODITELJE ZBOG MAJE! Otišli u podstanare, Brajlović spreman da se odrekne svih, a evo zašto se posvađao s njima
Foto: Ata Images

BILAL NAPUSTIO RODITELJE ZBOG MAJE! Otišli u podstanare, Brajlović spreman da se odrekne svih, a evo zašto se posvađao s njima

Rijaliti -

Bilal Brajlović i Maja Marinković iznajmili su stan u Sarajevu, njegova porodica je ne želi u kući! Maja Marinković i Bilal Brajlović se ne razdvajaju nakon pomirenja, a Marinkovićeva se čak preselila u Sarajevo, gde su iznajmili stan.

Brajlovićeva porodica je jeste upoznala Maju, ali ne prihvataju da ona živi sa njima u porodičnoj kući, zbog čega je Bilal bio prinuđen da napusti porodicu i sa Majom ode u podstanare.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Maju volim i ona je sve što sam želeo. Mnogo je ljubomorna i ne da mi da se odvojim od nje. Odlučili smo da živimo zajedno u Sarajevu. Iznajmili smo stan, a u Beograd dolazimo samo kada ona ima obaveze. Nekada ume baš da me iznervira, ponaša se glupo, a to nije - rekao je Bilal.

- Presrećna sam što sam se ovde preselila, ne želim ni na minut da se odvajamo. Možda sam malo naporna, ali zajedno nam je najlepše. Ne planiramo još decu, ali u budućnosti njega vidim kao oca svoje dece - nadovezala se Maja.

kurir.rs/star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track