SMRKLO BI MU SE KAD BI SAZNAO! Vanja je pre braka sa Ša bila u vezi sa OZBILJNIM FRAJEROM! Jako ga je VOLELA, a evo ko je ON
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

oduvek je volela zADRUGARE

SMRKLO BI MU SE KAD BI SAZNAO! Vanja je pre braka sa Ša bila u vezi sa OZBILJNIM FRAJEROM! Jako ga je VOLELA, a evo ko je ON

Rijaliti -

Vanja Ignjatović dospela je u žižu javnosti kada je za relativno kratko vreme poznanstva uplovila u brak sa Nenadom Aleksićem Ša.

Ona je nakon tajnog venčanja uzela reperovo prezime, te je na Instagramu postala Vanja Aleksić, a kako se šuška, Vanja je davno pre Aleksića bila u emotivnoj vezi sa još jednim bivšim učesnikom "Zadruge".

Nenad Aleksić Ša
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

Reč je o Mlađi Jovanoviću, koji je popularnost stekao u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", dok se danas bavi privatnim biznisom. Prema tvrdnjama izvora, sadašnja supruga Nenada Aleksića Ša sa Mlađom je bila pre ravno šest godina - zaljubili su se 2017., a raskinuli su iduće godine. Da im je veza bila ozbiljna govori i to što su, prema rečima izvora, nešto manje od godinu dana živeli zajedno.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Podsetimo, brak Nenada i Vanje veoma brzo je pukao, te je on nakon toga ušao u Elitu kako bi dokazao Vanji da se promenio i na taj način odlučio da se bori za njenu ljubav.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track