"ŠA NE SME DA PRIZNA OD MIONE" Vanja potvrdila da Stanislav priča istinu, evo šta su bivši supružnici uradili na DAN RAZVODA
Foto: Petar Aleksić

HAOS

"ŠA NE SME DA PRIZNA OD MIONE" Vanja potvrdila da Stanislav priča istinu, evo šta su bivši supružnici uradili na DAN RAZVODA

Rijaliti -

Vanja Ignjatović poznatija kao bivša žena Nenada Aleksića Ša i influenserka, već mesecima se nalazi u žiži javnosti zbog kraha ljubavi sa Ša, ali i zato što svojom pojavom intrigira narod.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Ignjatović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Vanju su gledaoci spajali i sa Mioninim bivšim dečkom Stanislavom, a ona je nedavno otkrila istinu o njihovom odnosu.

- Mislim da im nije ni malo prijatno što je on ušao tamo. Vreme će pokazati, njih dvoje ako opstanu, to će biti do kraja Elite. Što se tiče Stanislava, ima od mene ogromnu podrsku - bila je jasna Vanja.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Stanislav Krofak otkrio je da kada je Nenad Aleksić Ša bio na ročištu sa bivšom suprugom Vanjom Ignjatović, da mu je ona prenela da Stanislava ne spominje više, kao i da su se Vanja i Ša zagrlili i poljubili. Ša je sve to demantovao i kako on kaže, to se nije desilo nikada, dok je Vanja bila izričito jasna na ovu temu.

- Mogu samo da kažem da se izgubio u svojim lažima. Ne sme da kaže to zbog Mione. Istina je sve što je Stanislav rekao i on zna sve, pričali smo - rekla je Vanja.

Stanislav Krofak
foto: Printscreen

Vanja je otkrila i u kakvom je odnosu sa Mioninim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom.

- Stanislav i ja smo u prijateljskom odnosu - istakla je Vanja.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track