SUPER SPORTSKI VIKEND NA O2TV: Direktni prenosi plej-ofa ABA lige i Super lige Srbije
Foto: Promo

SUPER SPORTSKI VIKEND NA O2TV: Direktni prenosi plej-ofa ABA lige i Super lige Srbije

TV šou -

Danas počinje sportski vikend na O2 televiziji utakmicama kako u košarci tako i u fudbalu. Večeras u 18 časova na programu je vojvođanski derbi Proleter - Bačka. Dok se domaćini bore za najveći uspeh kluba i ulazak u plej of, gostima su bodovi neophodni u borbi za opstanak. Ima li nešto slađe nego da savladate prvog komšiju?

Sportski spektakl nas očekuje u subotu u 19 časova kada je na programu O2TV druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige Partizan – Crvena Zvezda. Ovog puta hram srpske košarke biće crno beo. Partizan je domaćin i želi pred svojim navijačima trijumfom da izbori majstoricu. Međuitm Zvezda je slavila u tri od četiri odigrana derbija ovo godine i želi već u subotu da se plasira u finale. Ima li šta slađe nego pred komšijskim navijačima?

foto: Promo

Serija A ponovo na nacionalnoj televiziji, u nedelju u 12.30 sati. Parma koja je blizu da prebrine sve brige oko opstanka, dočekuje Atalantu koja želi u Evropu. Gosti su iznenađenje sezone, a u prvom meču ovih timova ubedljivo su savladali "mlekadžije. Istog dana u 18 časova očekuje nas derbi 28. kola Superlige Srbije: Napredak - Partizan. Debi Save Miloševića na klupi Partizana. Videćemo da li legendarni napadač može, sada u drugoj funkciji, da prekine crnu seriju Partizana od tri poraza.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track