ŠOK TOK, EMISIJA KOJA JE OSVOJILA PUBLIKU: Pikanterije iz života naših zvezda donose vam Ksenija Bujišić i Ognjen Nestorović
Foto: Promo

ŠOK TOK, EMISIJA KOJA JE OSVOJILA PUBLIKU: Pikanterije iz života naših zvezda donose vam Ksenija Bujišić i Ognjen Nestorović

TV šou -

Ekskluzivni gosti ove nedelje biće Petar Strugar, Kaya, Ljubinka Klarić, Marijana Mićić, Andrej Šepetkovski

„Šok tok“ je porodični večernji šou koji se prikazuje utorkom, sredom i četvrtkom od 23 sata na Prvoj televiziji, i koji je za kratko vreme emitovanja svojim šarenolikim sadržajem osvojio srca gledalaca. Za raznovrstan, bogat i zanimljiv program pobrinuo se jedan od najboljih znalaca svih aktuelnosti u svetu poznatih, Ognjen Nestorović, autor ove emisije, ali i njen domaćin utorkom i četvrtkom. Dok nas kroz javni i tajni život naših zvezda sredom uveče vodi jedno od najlepših lica Prve, Ksenija Bujišić.

foto: Promo

Aktuelna dešavanja sa javne scene, komentarisanje sa poznatim ličnostima, promocije novih pesama, otkrivanje talenata naših “selebritija”, razne pikanterije iz njihovih života, samo su deo ove kolažne emisije koja kroz tri uzastopna dana zabavlja publiku kraj malih ekrana.

Sve tri večeri se sadržajno razlikuju, ali ih povezuje rubrika „Ko je bolji“ u okviru koje dve poznate ličnosti posećuju srpsku porodicu i sa njima obavljaju zadatke koje do sada nisu imali priliku da rade, a zatim, u trećoj emisiji publika bira pobednika glasajući na društvenim mrežama. Akteri ovonedeljnog nadmetanja u ovoj rubrici su pevačica Tamara Milutinović i voditelj JUTRA na Prvoj Filip Čukanović. A do sada ste mogli da vidite kako su se u novim izazovima i poslovima snašli Milena Ćeranić i Zoran Pajić, koji su bili gosti porodice Savkić u podnožju Kosmaja, ali i Slavica Ćukteraš i Milan Dinčić Dinča koji su odmeravali snage u pravljenju zimnice zajedno sa porodicom Tešanović iz sela Radobić u opštini Mionica.

foto: Promo

Utorak i sreda su rezervisani za aktuelna dešavanja, ali i izazove koje stavljamo pred naše sagovornike. Pa ste mogli da vidite popularnu Sofiju Šubarević iz “Igre sudbine” u streljani, kako se nekadašnja košarkašica Milica Dabović snašla kao recepcionerka jednog beogradskog hotela, ali i kako je bilo našoj ekipi u ringu sa Veljkom Ražnatovićem. Četvrtak je posvećen centralnom gostu, kada velike zvezde uživo pričaju o svom putu ka vrhu, otkrivaju svoje tajne, „skrivene“ talente poseduju, hobije i zanate kao i poslove koje obavljaju uz primarnu profesiju. Marija Šerifović, Andrija Kuzmanović, Haris Džinović, Luka Raco, Olja Lević, Vesna i Đole Đogani, Sanja Kužet, Voja Nedeljković, Milan Kalinić, Tamara Radovanović, samo su neki od ekskluzivnih gostiju koji su se do sad našli u fotelji preko puta naših domaćina.

U večerašnjoj emisiji Ognjen će u studiju ugostiti pevačicu Kayu i glumca Petra Strugara, dok će Ksenijini sagovornici sutra biti deo glumačke ekipe serije “Tate” Ljubinka Klarić, Marijana Mićić i Andrej Šepetkovski. Kako izgleda kada poznati glumac scenu i reflektore zameni selom i uzgajanjem životinja, otkriće još jedan poznati “tata”, Branko Janković koji je razvio celu proizvodnju mlečnih proizvoda u jednom selu nadomak Osečine.

Budite na Prvoj svakog utorka, srede i četvrtka odmah nakon serije “Urgentni centar” jer vas očekuje pregršt iznenađenja i dobre zabave, za dobar i miran san.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track