Od reditelja „Ljubav, navika, panika“ stiže nova komedija! „Neki bolji ljudi“ od večeras radnim danima u 20.55 na TV Pink!
Foto: Promo

Od reditelja „Ljubav, navika, panika“ stiže nova komedija! „Neki bolji ljudi“ od večeras radnim danima u 20.55 na TV Pink!

TV šou -

Nakon serija „Državni službenik” i „Nek ide život”, pred gledaocima će se naći još jedna uspešna saradnja TV Pink i kompanije „Telekom Srbija“ – od večeras u 20:55 na najgledanijoj komercijalnoj televiziji emitovaće se serija „Neki bolji ljudi“. U glavnim ulogama su Milena Vasić, Milovan Filipović, Nebojša Ljubišić, dok režiju potpisuje Slobodan Šuljagić.

Neki novi ljudi
foto: Promo

„Neki bolji ljudi” porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti, ali i fini humor, po kom je Slobodan Šuljagić prepoznatljiv. Đuro i njegova žena Jovanka pripadaju posleratnoj, bejbi bum generaciji koja se školovala, radila i vaspitavala decu u socijalističkom duhu. S druge strane, Dragan i Marija su predstavnici generacije X koja je najbolje godine svog života potrošila tokom devedesetih prošlog veka. I dok je Marija uspela da se visoko pozicionira u poslovnoj hijerarhiji, Dragan je prihvatio ulogu domaćice u kući. Nikola, Sara i Filip su deca novog milenijuma, generacija kojoj je život „na mreži” podjednako važan kao i realnost. Ipak, kada ih sustignu iskonski porivi, kao što je ljubav, biće prinuđeni da se okrenu sebi i suoče sa osećanjima. Kako će se naši junaci sa njima nositi i da li će posle svega postati neki bolji ljudi, saznaćete od večeras kroz 66 epizoda ove porodične serije koja veceras startuje na TV Pink.

Neki novi ljudi
foto: Promo

Deda Đuru igra Nebojša Ljubišić, baka Jovanku Gordana Đurđević, Mariju igra Milena Vasić, Dragana Milovan Filipović, dok njihovu decu Nikolu, Saru i Filipa, igraju Nikola Stanković, Jovana Milovanović i Uroš Drobac. Pored glavne postave, kroz seriju “Neki bolji ljudi” proći će više od 100 glumaca, što će sasvim sigurno doprineti dinamici.

Neki novi ljudi
foto: Promo

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe "Ljubav, navika, panika", koja je na prestižnoj dodeli nagrada "Zlatna ruža" u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz seriju “Neki bolji ljudi” pokazati svoje umeće.

Neki novi ljudi
foto: Promo

Nadam se da će se serija “Neki bolji ljudi” pre svega razlikovati po glumcima. Mislim da imamo jednu izuzetnu podelu, dugo smo radili kasting, i sam metod rada jedna vrsta inovacije, to kako se glumci pripremaju za snimanje. Nadam se da će to biti vidljivo već od prve epizode – rekao je proslavljeni reditelj.

Neki novi ljudi
foto: Promo

Sa glumačkom postavom i veoma zanimljivim likovima upoznaćete se kroz 66 urnebesnih epizoda serija „Neki bolji ljudi“ koja će se na TV Pink emitovati od večeras svakog radnog dana u 20:55 časova.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track