Reši se bolnih čukljeva za samo 590 din!!!
Foto: Promo

Reši se bolnih čukljeva za samo 590 din!!!

Vesti -

Imaš čukljeve a ne znaš kako da ih se rešiš? Evo kako da se otarasiš ovog nezgodnog i bolnog deformiteta stopala i to dok spavaš!

Uz pomoć longete za ispravljanje čukljeva, imaš idealnu priliku da svojim stopalima vratiš prirodan izgled.

Bez operacije i skupih tretmana, poruči odmah svoj par longeta za samo 590 dinara jednim klikom OVDE ili pozovi 011/3 111 300

Ovo moćno ortopedsko pomagalo koristi se kao idealna preventiva kod deformiteta stopala a takođe je i pouzdana terapija kod već postojećeg problema. Samim tim, longeta za čukljeve je pogodna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Može biti tvoja već danas klikom OVDE.

Ova fantastična longeta za ispravljanje čukljeva je veoma udobna zahvaljujući umecima od pene, koji su odlično napravljeni u skladu sa stopalom. Ovi umeci štite najkritičniju oblast kod palca, kao i deo koji je otečen. U kompletu se dobijaju 2 longete, za levo i desno stopalo. Longeta za čukljeve poseduje dve čičak trake koje su podesive, pa samim tim dozvoljavaju precizno podešavanje momenata rada poluge, dok se dva anatomska štitnika za čukljeve, koji su anatomski napravljeni, veoma lako prilagođavaju nepravilnom obliku vaših stopala, tj. palčeva.

Longete su dostupne po fantastičnoj akcijskoj ceni od SAMO 590 dinara, a možete ih poručiti preko ovog broja: 011/3111-300

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja