KONTRASHOW: NISTE SPREMNI ZA OVAKAV SPEKTAKL! Novo na Kurir televiziji, večeras od 22.00
Foto: Promo

KONTRASHOW: NISTE SPREMNI ZA OVAKAV SPEKTAKL! Novo na Kurir televiziji, večeras od 22.00

Vesti -

Kontra šou je novi večernji tok šou koji će večeras, 16. aprila startovati na Kurir televiziji, a pored toga što se odmah izdvojio kao prvi večernji šou koji će voditi žene, poseban je i po svojoj kampanji koja je pre nekoliko dana osvanula na skoro svim bilbordima u Beogradu.

kontrashow
foto: Promo

Voditeljke novog večernjeg šoua, Jelena Nikolić (Kontrakulturna) i Marija Đurović (Onlajna), nisu se libile da svoj projekat najave u najboljem mogućem svetlu - one su se za potrebe snimanja i fotografisanja potpuno obnažile i svoja tela prekrile samo roze šljokicama, a sada su otkrile sve o emisiji u kojoj su najavile spektakl, iskrene emocije, dobru zabavu, ali i potpuno ogoljenje svih gostiju koji sednu preko puta njih.

kontrashow
foto: Promo

"Ja često ne znam ni od sebe šta da očekujem. Kod nas je sve nepredvidivo i neočekivano. Mislim da pomeramo granice od starta. Biće još luđe, navikavamo publiku na to", započela je Jelena, dok se Marija u potpunosti složila sa njom i dodala:

"Danas smo u šljokicama, sutra već ko zna! Šalu na stranu, ovo je šou koji prevazilazi sve granice, tako da očekujte neočekivano."

Ekskluzivno su nam otkrile i samu ideju emisije, u kojoj je prvi gost Teodora Džehverović, ali i kakvi nas noviteti očekuju u svakoj narednoj epizodi i istakle da je "vreme za iskorak".

kontrashow
foto: Promo

"Ideja je da budemo svoji. Kod nas nema isceniranih pitanja i odgovora, sve ide spontano. Upoznaćete naše goste u pravom svetlu i to je suština svega", rekla nam je Marija.

"Svaka emisija sa sobom nosi autentičnu igricu izazov. Slušamo emotivne trenutke, upoznajemo publiku sa KVIN kulturom - vreme je za iskorak", dodala je Kontrakulturna.

Voditeljke ovog spektakulranog šoua istakle su da ćemo preko puta njih videti najveće zvezde i da niko neće ostati ravnodušan na sve što sledi.

"Ne obećavamo spektakl kada ga nemamo. Tu smo da predrasude ukinemo zauvek", istakla je Jelena.

kontrashow
foto: Promo

"Niko neće ostati bez komentara, ljudi nisu imuni na novitete", dodala je Marija.

Upravo takvu emisiju su rešile da nam opišu u nekoliko reči:

"Glamur, rušenje tabua, neočekivani izazovi, nova energija", navela je Jelena, dok je Marija istakla "dobru zabavu, iskrene emocije i slobodu da budemo ono što jesmo".

Kada je reč o ekskluzivi, Jelena je imala da poruči samo jedno:

"Ekskluzivu? Ja sam nudista, moj cilj je da ogoljenost duše bude mejnstrim. U mom svetu svi smo goli", zaključila je.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track