01:06

IMAĆU 10 KOKOŠKI I 2 PETLA! Seka Aleksić OTKRILA kada stiže kokošinjac: ŽELIM U DVORIŠTU SVE ŽIVOTINJE

neobična želja

IMAĆU 10 KOKOŠAKA I 2 PETLA! Seka Aleksić OTKRILA kada stiže kokošinjac: ŽELIM U DVORIŠTU SVE ŽIVOTINJE

Vesti -

Poznata pevačica Seka Aleksić posle kokošinjca kao želje za rođendan, pevačica je otkrila koliko želi kokoški i petlova.

Naime, Seka je istakla da je za rođendan poželela kokoške i kokošinjac. Pevačica je takođe dodala da će biti glavna za ceo taj proces kada taj poklon i dobije.

Pevačica je gostovala u emisiji Sceniranje gde je otkrila kada će joj taj poklon i stići.

- Kokošinjac stiže za 11 dana. Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica.

Seka Aleksi'
foto: Nemanja Nikolic

Dodala je da bi volela sve životinje u dvorištu, ali da je na insistiranje njenog muža Veljka to morati da pričeka.

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:47

SEKA ALEKSIĆ ZA VASKRS NAPRAVILA PROMENU! Ove godine odlučila da praznik ne provede sa VELJKOVIM RODITELJIMA a ovo je RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track