Dan koji će promeniti sve
Foto: Case 3d

Dan koji će promeniti sve

Vesti -

Zabeležite u svom kalendaru 30. septembar 2022. godine.

Veoma važan događaj koji mnogo toga u vašem životu može da promeni, desiće se baš tad u Beogradu.

Dugo već razmišljate o investiranju u nekretninu? Planirate da kupite stambeni prostor za život u prestonici?

Voleli biste da to bude mesto koje će ispuniti vaša očekivanja jer tačno znate šta vam je potrebno. Ni manje ni više – nego stan ,,među zvezdama’’. Mesto za život u srcu grada, a opet u prirodi i zelenilu je vaš davnašnji san. Ispunjenje vašeg sna je upravo stambeni kompleks Viva Residences na Zvezdari, na uglu ulica Batutove i Milana Rakića. Blizina Zvezdarske šume, Zvezdara teatra, pijace Djeram, Liona kao i Bulevara Kralja Aleksandra, dovoljno govore o prestižu njegove lokacije koja spaja nespojivo.

Stanovi Viva Residences, okupani svetlošću sa pogledom na zelenilo Zvezdarske šume i na mali unutrašnji vrt, sa prostranim objedinjenim dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom, a izdvojenim mirnim delom za odmor, kupatilom opremljenim luksuznom keramikom i terasama za uživanje, postaće vam dostupni za kupovinu upravo od pomenutog 30. septembra 2022. godine.

Stručnjaci i savetnici u agenciji Kadena Sotheby’s International Realty odabrali su ovaj datum za PRODAJNI DAN stanova u Viva Residences i biće vam na raspolaganju da uz njihovu asistenciju napravite najbolji izbor.

Sotheby
foto: Case 3d

Zašto je važan i po čemu je drugačiji PRODAJNI DAN od svih drugih dana kada će vam stanovi biti dostupni za kupovinu? Koncept prodajnog dana koji je došao na naše tržište nekretnina pre nekoliko godina, budućim vlasnicima stambenih i poslovnih objekata pruža značajne pogodnosti i prednosti.

Pre svega, tog inicijalnog dana izbor stanova je najveći, pa je velika verovatnoća da će upravo stan iz vaših snova, koji objedinjuje sva vaša očekivanja i želje postati vaš. Tog prvog prodajnog dana će se sigurno prodati najbolji stanovi, pa je to prilika da njihovi vlasnici budete upravo vi.

Još značajnije od prethodnog je da će cene tog dana biti najniže, što može da bude veoma značajno za vaš budžet, tako da za izdvojen iznos dobijete veći ili bolji stan kao i potencijalne uštede koje možete ostvariti ako kupovinu obavite baš tog , a ne nekog od narednih dana. Nakon prodajnog dana kreće trend rasta cena ovih stanova.

Ako je želja za ovakvim stanom u vama odavno sazrela, a stekli su se svi uslovi i poklopile sve okolnosti da ste spremni na ovaj bitan korak u vašem životu, ovo je znak i poziv za vas.

PRODAJNI DAN stanova u Viva Residences koji mogu biti ,,vaš dom među zvezdama“ biće 30. septembar u prodajnom centru Kadena Sotheby’s International Realty, Hercegovačka 16 od 10h.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track