IGOR JURIĆ BRUTALNO ISKREN: Kajem se što mi je preče bilo piće sa prijateljima od Tijaninog rođendana i odlaska u bioskop!
Foto: Kurir

IGOR JURIĆ BRUTALNO ISKREN: Kajem se što mi je preče bilo piće sa prijateljima od Tijaninog rođendana i odlaska u bioskop!

Vesti -

Večeras u 22.50 časova kod Isidore Lukić u Realnoj priči gostuje Igor Jurić koji je prvi put otvoreno pričao o brojnim temama, pa i o tome kako danas posmatra svet oko sebe. Bez dlake na jeziku je pričao o tome kako gleda na ljude koji se konstantno žale te priznao da prezire ljude koji kukaju kako nemaju da plate račun pred nekim ko je izgubio dete.

Realna priča, Igor Jurić
foto: Kurir

Danas se, kaže, ne osvrće i na brojne negativne komentare koje čuje o sebi i sada je mentalno jači nego ikad. Jurić je emotivno govorio o svojoj tragediji koja mu je promenila život i na koji način se nosio sa brojnim posledicama nakon toga, pa kroz suze priznao zbog čega se danas najviše kaje.

Istakao je da mu je žao što više vremena nije proveo sa Tijanom, kako je propustio brojne rođendane i odlaske u bioskop jer mu je u tom trenutku piće sa drugarima bilo preče.

Sve što, sigurni smo, do sada niste čuli od Igora Jurić donosimo vam u novoj najemotivnijoj epizodi REALNE PRIČE sa Isidorom Lukić večeras u 22.50 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track