ŽELITE POSAO U NEMAČKOJ: Čekamo vas 23. i 24. juna u Beogradu, Dani otvorenih vrata firme AEROGROUND FLUGHAFEN MINHEN GMBH
Foto: Promo

ŽELITE POSAO U NEMAČKOJ: Čekamo vas 23. i 24. juna u Beogradu, Dani otvorenih vrata firme AEROGROUND FLUGHAFEN MINHEN GMBH

Vesti -

Minhenski aerodrom jedan je od najuspešnijih na svetu i na njemu radi 10.000 osoba, a sada imate jedinstvenu priliku da im se pridružite! Firma AeroGround Flughafen Minhen GmbH, naime, u potrazi je za radnicima i radnicama za opsluživanje aviona ili rukovanje koferima.

Reč je o firmi koja je stopostotno investicijsko društvo firme Flughafen Minhen GmbH i vodeća je na tržištu u području usluga prihvata i otpreme na minhenskom aerodromu. Kako su istaknuli iz ove firme, na njihovom radnom mestu ne postoje dva jednaka dana, a upravo iz tog razloga aerodrom Minhen smatraju najlepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svetu.

Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata 23. i 24. juna u hotelu Holiday Inn u Beogradu s početkom u 9 sati, gde ćete imati priliku da se upoznate sa kulturom firme kroz prezentacije i iskustva zaposlenih te ćete moći dodatno da se informišete o otvorenim radnim pozicijama.

AeroGround Flughafen Minhen
foto: Promo

Prezentacije će biti održane u terminima 9, 11, 13 i 16 sati, a nakon svake prezentacije, zainteresovani kandidati će obaviti razgovor s predstavnicima firme te će uživo moći da apliciraju na željenu radnu poziciju. Za zainteresovane učesnike iz drugih gradova, organizovan je i besplatan prevoz 24. juna iz Novog Sada, Niša i Šapca, a obavezna je prijava s obzirom na to da je broj mesta ograničen.

Bilo da ste student, tek ste započeli poslovnu karijeru ili jednostavno menjate branšu - uvek svima dajemo priliku da se afirmišu u potpuno novom profesionalnom okruženju. Takođe, činimo sve da vam olakšamo prilagođavanje gde god je to moguće - od traženja stana do penzionog osiguranja.

Čekamo vas 23. i 24. juna u hotelu Holiday Inn u Beogradu, a neka Minhen bude vaša naredna destinacija, jer tražimo nove kolege koji će otvoreno i sa entuzijazmom, zajedno s nama, oblikovati budućnost AeroGrounda.

Prijavu možete izvršiti i putem e-maila: posao@priredba.com

Više detalja o poslodavcu i poslu, možete pogledati OVDE

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track