"VI DONOSITE NOVU ENERGIJU" Ministar Vučević dočekao novozaposlene u Vojnotehničkom institutu, obratio im se ohrabrujućim rečima
Foto: Instagram/milosvucevic_odbrana

"VI DONOSITE NOVU ENERGIJU" Ministar Vučević dočekao novozaposlene u Vojnotehničkom institutu, obratio im se ohrabrujućim rečima

Vesti -

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević obratio se prisutnima na Vojnotehničkom institutu, na prijemu nova 53 zaposlena člana najveće vojno-naučne istraživačke instutucije u našoj zemlji. -Poštovani zaposleni na VTI zaista sam zadovoljan i srećan na pojačanju koji VTI dobija, pojačanje u onom najvažnijem segmentu, a to jeste po pitanju ljudi, ljudskog resursa koje je preduslov za bilo kakav napredak i realizaciju planova koji su pred vama, koji su pred nama.

Radimo, trudimo se, borimo se da budemo što autonomniji u oblasti proizvodnje, pronalaska proizvodnje naoružanja i vojne opreme. To je prioritet po pitanju nacionalne odbrane, nacionalne bezbednosti. Tim pre to sve podiže ulog i značaj Vojnotehničkog instituta. Zato vas molim i od vas očekujem i tražim da radite maksimalno, vi donosite neku novu energiju, a pokretačka snaga je kod ljudi koji ovde rade godinama i decenijama.

Dobrodošli novozaposleni, čestitam vam i ovo što smo bar u jednom delu popravili materijalni položaj zaposlenih na VTI, svestan da to treba da ide još bolje, da bude još kvalitetnije i verujem da ćemo se zajedno boriti za to. Hvala vam lepo- reči su ministra vojnog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track