VELIKO FINALE SERIJE "JAČA OD SUDBINE" DANAS U 15H NA KURIR TELEVIZIJI! Da li će Nina konačno pronaći sreću o kojoj je sanjala?
Foto: Kurir

VELIKO FINALE SERIJE "JAČA OD SUDBINE" DANAS U 15H NA KURIR TELEVIZIJI! Da li će Nina konačno pronaći sreću o kojoj je sanjala?

Vesti -

Nakon 150 epizoda i skoro sedam meseci emitovanja, danas od 15 časova gledaoce Kurir televizije očekuje poslednja epizoda hit serije "Jača od sudbine".

Serija je od samog početka emitovanja osvojila srca publike, a neverovatna životna priča glavne junakinje Nine i njena neustrašiva borba da pronađe sreću o kojoj je sanjala već mesecima unazad prikovala je gledaoce kraj TV ekrana.

Podsetimo, serija je počela sa emitovanjem u septembru prethodne godine, a reč je neverovatnoj životnoj borbi glavne junakinje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila roditelje, te je bila prinuđena da sama gradi svoj životni put i ostvari san da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima istančan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne. Nakon što dobije posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto" u srcu Karpata, počinje njena životna drama jer je upravo to mesto odigralo fatalnu ulogu u njenom životu, dok je ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvorila u pravi u pakao.

Već od prve epizode serija je donosila mnogobrojna iznenađenja, napete situacije i neočekivane rasplete, te nema sumnje da će finalna epizoda "Jača od sudbine" iznenaditi sve gledaoce i pomeriti granice, a snaže emotivne scene na samom kraju nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Da li je Kristina potpuno izgubila razum? Hoće li Andrej uspeti da je savlada i spreči njene neverovatne odluke koje će sve dovesti u opasnost? Zašto su Anton i Vlada toliko želeli da kupe akcije hotela? Šta se to krije na zemljištu hotela? Da li će Nina i Maksim pronaći način da budu zajedno? Da li će Nina konačno pronaći sreću o kojoj je sanjala?

Ne propustite danas u 15 časova finalnu epizodu serije "Jača od sudbine" samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track