MIHAJLOVIĆEVA SA VOŽDOVČANIMA: 80 odsto problema reši se na licu mesta
Foto: Tanjug

U zgradi opštine

MIHAJLOVIĆEVA SA VOŽDOVČANIMA: 80 odsto problema reši se na licu mesta

Beograd -
Građani će od 8.30 do 13.30 imati priliku da ministarki i njenim saradnicima iznesu svoje probleme, postave pitanja i daju svoje sugestije
1 / 4 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović sa saradnicima razgovarala je danas sa građanima Voždovca o problemima sa kojima se susreću, a iz delokruga njenog resora, a, kako je navela, oko 80 odsto tih problema koje oni iznose reši se na licu mesta.

Mihajlovićeva je novinarima u zgradi opštine Voždovac rekla da svake druge nedelje organizuju taj prijem građana, nekada u Beograda, nekada u drugim mestima u Srbiji i objasnila da su danas u toj opštini, jer iz nje stiže najveći broj pritužbi, a uglavnom vezane za električnu energiju.

Ona je navela da se o struji najviše razgovaralo, ali i o pitanju energetske efikasnosti. "Ono što je za mene iznenađenje to je da je bio jedan broj ljudi koji je zainteresovan kako da poveća energetsku efikasnst u svojim stanovima, ali i drugi deo privatnika koji su formirali svoja preduzeća i žele time da se bave. To je odlično, a Ministarstvo je donelo zakon i od 1. januara Fond počinje da funkcioniše", kazala je Mihajlovićeva.

Ministarka je navela da je cilj razgovora sa građanima i da se vidi koliko god može da se pomogne, ali i uputila apel i budućem predsedniku opštine Voždovac i budućem gradonačelniku Beograda da moraju mnogo više da razgovaraju sa ljudima.

Ona je rekla da se na licu mesta reši oko 80 odsto problema.Ono što ne može da se reši odmah, dodala je Mihajlovićeva, rešava se tako što se građani pozovu za 15 ili nešto više dana, uzimaju kontakti, radi baza podataka i problem dalje rešava.Današnji sastanak je 12. prijem građana kod ministarke Mihajlović, od kojih su četiri održana van Beograda - u Šapcu, Leskovcu, Pančevu i Kruševcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track