NIJE IM DOSTA: Poskupljuje gradski prevoz u Beogradu!

Sekretarijat za saobraćaj udara po džepu

NIJE IM DOSTA: Poskupljuje gradski prevoz u Beogradu!

Beograd -
Korisnici u ITS1 sistemu, kategorija zaposlenih, koji su do sada plaćali mesečnu dopunu 3.216 dinara plaćaće 3.275 dinara, dok će cena za povlašćene kategorije iznositi 1.120 dinara

BEOGRAD - Beograđani će od januaru sledeće godine plaćati nove, više cene za javni prevoz, zbog promene poreske stope sa osam na 10 odsto, pa će tako pojedinačna karta umesto 72 koštati 73 dinara saopštio je gradski Sekretarijat za saobraćaj.

Korisnici u ITS1 sistemu, kategorija zaposlenih, koji su do sada plaćali mesečnu dopunu 3.216 dinara plaćaće 3.275 dinara, dok će cena za povlašćene kategorije iznositi 1.120 dinara.

Prodaja dopuna za sve korisnike u pretplati za januar 2014.godine počeće sutra, navodi se u saopštenju i ističe da za korisnike ITS2 sistema cena mesečnih i polumesečnih dopuna u pretplati nije promenjena.

Od 1. januara počeće prodaja godišnjih dopuna - godišnja registracija za lica starija od 65 godina, po ceni od 407 dinara, dok će njihova registracija iz 2013. godine važiti ceo januar.

Vremenska karta u ITS1 sistemu iznosiće 101 dinar, a dok će u ITS2 sistemu pojedinačna karta za prvu zonu koštati 97 dinara.

Za korišćenje osme zone potrebno izdvojiti 305 dinara, navodi se u saopštenju i ističe da cene karata kod vozača ostaju nepromenjene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track