POLICAJAC POTEGAO PIŠTOLJ: Inspektor oružjem zaustavio vozača minibusa!

Svi akteri privedeni

POLICAJAC POTEGAO PIŠTOLJ: Inspektor oružjem zaustavio vozača minibusa!

Beograd -
Incident se dogodio oko 15.40 časova u Požeškoj ulici na Banovom Brdu

BEOGRAD - Red je red.Inspektor policijske stanice Čukarica pretio je pištoljem vozaču mini busa "Banbus" M. S. (40) na liniji E5 jer se nije zaustavio na pešačkom prelazu i tom prilikom, navodno, umalo udario pešaka. Incident se dogodio oko 15.40 časova u Požekoj ulici na Banovom Brdu.

Policajac, vozač i putnici privedeni su na saslušanje u PU Čukarica, posle koga će biti poznato da li je policajac ispoštovao proceduru.

- Policajac je zaustavio putničko vozilo na pešačkom prelazu kako bi propustio pešaka. Međutim, sa leve strane obišao ga je minibus, i tom prilikom umalo udario pešaka. Policajac je zaustavio minibus na raskrsnici Vodovodske i Požeške ulice i vozaču objašnjavao da ne može tako da vozi. Ali, vozač minibusa nije hteo da sluša objašnjavjući da mora da nastavi put zbog putnika i pokušao da krene. Policajac je izvadio pištolj da ga zaustavi u tom pokušaju - objasnio je za Kurir izvor blizak istrazi.

Sa druge strane vozač minibusa M. S. za Kurir tvrdi da na pešačkom prelazu nije bilo pešaka, kao i da je policajacu bio upaljen desni migavac i da je legitimaciju pokazao tek pošto je izvadio pištolj i repertirao ga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track