PRIHVATIO KANDIDATURU: Aleksandar Popović (DSS) u trci za gradonačelnika!
Foto: Fonet

Izbori u Beogradu

PRIHVATIO KANDIDATURU: Aleksandar Popović (DSS) u trci za gradonačelnika!

Beograd -
Način života i vrednosti, kojih sam se oduvek pridržavao, predstaviću sugrađanima tokom izborne kampanje", istako je Popović.

BEOGRAD - Potpredsednik DS S Aleksandar Popović danas je i zvanično prihvatio predlog Beogradskog odbora stranke da bude prvi na odborničkoj listi na izborima za beogradski parlament, a time i kandidat za gradonačelnika Beograda.

Popović je tim povodom, kako je saopštio Beogradski odbor DS S, izrazio uverenje da u građanima, i pored svih dosadašnjih razočarenja, još ima energije, znanja i volje da se unapredi život u prestonici Srbije.

"Način života i vrednosti, kojih sam se oduvek pridržavao, predstaviću sugrađanima tokom izborne kampanje", istako je Popović.

On je izrazio nadu, ali i dodao da ne veruje, da će izborna trka u Beogradu biti ono što bi trebalo da bude - borba mišljenja, ideja i predloga kako da se bolje, lakše i jednostavnije živi u gradu.

Prema njegovim rečima, kandidati sa liste DS S takve predloge će davati svakog dana izborne kampanje, a on lično će "govoriti o jednostavnim, ostvarivim ciljevima čija će realizacija popraviti kvalitet života u Beogradu i čija će primena, a time i uspeh novih gradskih vlasti, biti lako proverljivi.

"Neću nikoga da vređam, niti da nipodaštavam. Ono što smo uradili i radimo u svojim životima najbolje govori o svakome od nas", rekao je kandidat za gradonačelnika DS S.

Popović je rođen u Beogradu 1971. godine, gde je završio osnovnu školu, studije i doktorirao.Gimnaziju je pohađao u Moskvi, a magistrirao na Univerzitetu na Floridi.Profesor je na Hemijskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a istovremeno i direktor prodaje zadužen za vanevropske zemlje u jednoj hemijsko-farmaceutskoj kompaniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track