ALEKSANDAR ANTIĆ: Očekujem 20 posto glasova na izborima!
Foto: SPS

Predizborna kampanja

ALEKSANDAR ANTIĆ: Očekujem 20 posto glasova na izborima!

Beograd -
Alekandar Antić kandidat SPS za gradonačelnika Beograda izjavio je da ostaje pri odluci da tokom izbora u Beogradu nećemo lepiti plakate, jer je naveća žrtva svakih izbora drveće, jer u svakoj kampanji nestane po jedna čitava šuma za prozvodnju papira i plakata koji se na kraju bace

BEOGRAD – Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić očekuje da će na predstojećim izborima u gradu osvojiti 20 odsto glasova Beograđana.

„Danas Beograd ima svega 14 posto pošumljenosti, a obećavam da će Beograd u naredne četiri godine izaći na 20 posto pošumljenosti što je veliki uspeh, a upravo to je i procenat glasova koji očekujem na ovim izborima.

"Ostajem pri odluci da tokom izbora u Beogradu nećemo lepiti plakate, jer je naveća žrtva svakih izbora drveće. U svakoj kampanji nestane po jedna čitava šuma za prozvodnju papira i plakata koji se na kraju bace, istakao je Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda.

„Nadam se da su neka stabla ovog drvoreda iza nas, upravo ona koja sam i ja zasadio pre dve godine, i zato pozivam kandidate za gradonačelnika da zasade bar po jedno drvo u ovoj kampanji“, rekao je Antić.

I nikakav dalji razvoj Beograda nema smisla ukoliko upropastimo našu prirodu, jer ako zagadimo životnu sredinu, ljudi neće imati kvalitet života koji zaslužuju, a Beograd su pre svega ljudi“, naglasio je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track