JKP PARKING SERVIS: Jeftinije parkiranje u garažama uz novu biznis tarifu!
Foto: Jkp Parking Servis

tri garaže

JKP PARKING SERVIS: Jeftinije parkiranje u garažama uz novu biznis tarifu!

Beograd -
Biznis tarifa namenjena je zaposlenima koji rade u centru grada i omogućava jeftinije parkiranje do 50 odsto. Sagledavajući potrebe zaposlenih, radnim danima i subotom od 06.30 do 17.30 časova, JKP Parking servis uveo je mesečnu pretplatu po ceni od 5.999 dinara

BEOGRAD – JKP „Parking servis“ Beograd korisnicima nudi novu pretplatu - biznis tarifu u garažama Masarikova, Zeleni venac i Pionirski park i jeftiniju mesečnu pretplatu u garaži Obilićev venac i parkiralištu Cvetkova pijaca.

Biznis tarifa namenjena je zaposlenima koji rade u centru grada i omogućava jeftinije parkiranje do 50 odsto. Sagledavajući potrebe zaposlenih, radnim danima i subotom od 06.30 do 17.30 časova, JKP Parking servis uveo je mesečnu pretplatu po ceni od 5.999 dinara.

Zainteresovani za biznis tarifu mogu da podnesu zahtev lično u poslovnicama Korisničkog servisa, u ulicama Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51 i putem telefona 011/30 35 400. Prilikom potpisivanja ugovora za pretplatu potrebno je dostaviti potvrdu o radnom odnosu, fotokopiju saobraćajne dozvole i ličnu kartu na uvid.

“U ove tri garaže je ukupno 200 parking mesta namenjeno zaposlenima, koji rade u centru grada, ali ćemo ukoliko bude potrebe taj broj povećavati. Umesto da plaćaju od 10.000 do 12.000 dinara mesečno za parkiranje svojih automobila tokom radnog vremena, ovom novom pretplatom omogućavamo im da se parkiraju po ceni koja je do 50 odsto niža“, kaže v.d. direktora „Parking servisa“ Andrija Čupković.

Osim uvođenja biznis tarife u pomenute tri garaže, za oko 30% niže su i cene mesečnih pretplata u garaži „Obilićev venac“ i na parkiralištu „Cvetkova pijaca“.

„Zbog atraktivnosti lokacije, u garaži „Obilićev venac“ potražnja za parking mestima je velika i nemamo kapaciteta da uvedemo biznis tarifu, sve dok se ne poveća broj parking mesta nadogradnjom te garaže. Potrudili smo se da iovde izađemo u susret građanima koji žive i rade u centru i snizilili smo mesečnu pretplatu za 30 do 40 odsto. Tako da će mesečna pretplata za parkiranje putničkih vozila, u vremenu od 00 do 24 časa, biti oko 30 odsto niža od sadašnje za fizička lica, dok će za pravna lica ona biti i do 40 odsto niža“, kaže Čupković.

Stanarima i zaposlenima u blizini Cvetkove pijace „Parking servis“ omogućava da parkiraju svoja vozila po cenama nižim i do 40%.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track