BEOGRADSKI PRIVREDNICI: Podržavamo Vučićeve mere!
Foto: Privredna Komora Beograda

Očekuju brži razvoj ekonomije

BEOGRADSKI PRIVREDNICI: Podržavamo Vučićeve mere!

Beograd -
Privredna komora Beograda je spremna da sarađuje sa novom vladom Srbije i aktivno doprinese ostvarenju najavljenih ciljeva ekonomske politike i privlačenja investicija

BEOGRAD - Beogradski privrednici, na danas održanim skupovima u Privrednoj komori Beograda, podržali su inicijative i najavljene programske mere budućeg mandatara Aleksandra Vučića.

"Nama treba posla i u tom smislu očekujemo da najavljene mere što pre budu stavljene u funkciju razvoja ekonomije i rasta zaposlenosti", navodi se u saopštenju beogradske komore.

Kako se ističe, Privredna komora Beograda je spremna da sarađuje sa novom vladom Srbije i aktivno doprinese ostvarenju najavljenih ciljeva ekonomske politike i privlačenja investicija.

Kako su ocenili beogradski privrednici, najavljena okosnica programa ohrabruje privatnu inicijativu i utemeljuje rad svih državnih organa na stvaranju boljeg ambijenta za investiranje i poslovanje.

Predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković je izrazio spremnost da se ta komora "svim svojim resursima aktivno uključi u izradu i implementaciju strategija razvoja koje nedostaju Beogradu i Srbiji".

"Srbija ide ka tome da bude najbolje, najsigurnije i najbezbednije mesto za investiranje u jugoistočnoj Evropi", istakao je Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track