BEOGRAD: Oštećeni građani dobiće nove vodomere!
Foto: Jkp Beogradski Vodovod

JKP Vodovod snosi troškove ugradnje

BEOGRAD: Oštećeni građani dobiće nove vodomere!

Beograd -
Izražavam žaljenje zbog neprijatnosti koje su zbog ove drske krađe doživeli naši sugrađani. Troškove kojima su zbog toga izloženi snosiće naše preduzeće rekao je v.d. direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Svetozar Veselinović

BEOGRAD - Sve troškove ugradnje vodomera građanima koji su oštećeni prilikom krađe vodomera na Adi Ciganliji snosiće JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

"Izražavam žaljenje zbog neprijatnosti koje su zbog ove drske krađe doživeli naši sugrađani. Troškove kojima su zbog toga izloženi snosiće naše preduzeće, a odmah po prijemu službene informacije, prekršilac će biti suspendovan sa posla", navodi se u pisanoj izjavi v.d. direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Svetozara Veselinovića.

On je dodao da građani koji su oštećeni krađom vodomera na Adi Ciganliji mogu da se obrate ovom preduzeću radi dobijanja svih informacija u vezi sa nabavkom i ugradnjom novih vodomera na telefone: 011/3054760 i 064/8131837 ili da dođu u "Beogradski vodovod", Sektor merenja i kontrole, koji se nalazi u Severnom bulevaru 3.

Odmah po završetku potrebne procedure, za svakog oštećenog potrošača JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će postaviti vodomer koji je potrošač prethodno obezbedio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track