BEOGRAD: 5 osoba povređeno u 3 udesa
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 5 osoba povređeno u 3 udesa

Beograd -
Svi povređeni su medicinski zbrinuti u Urgentnom centru, izjavila je Nada Macura, portparol Hitne pomoći

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve ženske osobe lakše su povređene u udesu oko 01.00 čas na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca, rekla je Macura.

Žena stara oko 53 godine zadobila je modricu na čelu i razderotinu na nosu, a devojka stara 24 godine razderotinu ispod levog oka, istakla je Macura i dodala da su obe prevezene u Urgentni centar.

Mladić star oko 22 godine je u udesu oko 01.30 časova u Ulici Vojvode Stepe na Trošarini zadobio povrede glave i desne natkolenice, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

Dve žene, obe starosti oko 31 godine, povređene su u udesu oko 21 časa u Ulici Vladimira Popovića. Jedna žena je zadobila istezanje vrata, a druga isčašenje podlaktice, rekla je Macura i dodala da su povređene osobe prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 90 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, precizirala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju,uzimanje doručka i provetravanje prostorija u kojima se boravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track