BEOGRAD: Uz kartu za Noć muzeja, u subotu besplatan prevoz
Foto: Zorana Jevtić

Manifestacija

BEOGRAD: Uz kartu za Noć muzeja, u subotu besplatan prevoz

Beograd -
Zahvaljujući Direkciji za javni prevoz, ulaznica će biti i putna isprava, a to znači da će se sutra od 17 sati do ponoći, svi posetioci sa kartom Noći muzeja voziti besplatno kroz sve delove Beograda

BEOGRAD - Manifestacija Noć muzeja biće održana sutra u Beogradu od 18 sati do 2 sata iza ponoći, a donosi zanimljive postavke i brojna iznenađenja, najavljuju organizatori.

U cilju bolje organizacije i lakšeg snalaženja u toj noći Beograd će biti podeljen u sedam zona: Dorćol, Kalemegdan, Knez Mihailova, Trg Nikole Pašića, Bulevar - Slavija - Kneza Miloša, Topčider - Senjak - Dedinje i Novi Beograd -Zemun.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji još danas po ceni od 400 dinara, a na dan održavanja manifestacije koštaće 450 dinara.

Zahvaljujući Direkciji za javni prevoz, ulaznica će biti i putna isprava, a to znači da će se sutra od 17 sati do ponoći, svi posetioci sa kartom Noći muzeja voziti besplatno kroz sve delove Beograda.

Kako bi građani što bolje organizovali svoj obilazak muzeja na raspolaganju im stoji servis "Moja staza“ kojim mogu isplanirati ličnu rutu u Noći muzeja, a na mobilnoj aplikaciju za android telefone se takođe nalaze svi potrebni podaci o manifestaciji.

Zbog održavanja Noći muzeja od 18 sati biće zatvorene sledeće ulice: Uzun Mirkova (od Studentskog trga do Tadeuša Košćuška), Cara Uroša (od Cincar Janka do Uzun Mirkove) i Studentski trg (od Zmaja od Noćaja do Uzun Mirkove).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track