PRODAJA SLUŽBENIH VOZILA: Do 19 časova registracija za licitaciju gradskih automobila!
Foto: Beoinfo

Prijava kod nadležene komisije u Sava centru

PRODAJA SLUŽBENIH VOZILA: Do 19 časova registracija za licitaciju gradskih automobila!

Beograd -
Da bi se izvršila sama registracija, potrebno je uplatiti depozit, a dokaz o tome treba prezentovati komisiji za registraciju rekao je pomoćnik gradonačelnika Beograda zadužen za komunalne sisteme Borko Milosavljević

BEOGRAD- Svi građani i pravna lica zainteresovani za kupovinu službenih gradskih automobila mogu danas do 19 sati u "Sava centru" da se prijave kod nadležne komisije za registraciju i tako steknu uslov da sutra učestvuju na licitaciji ovih vozila, rekao je pomoćnik gradonačelnika Beograda zadužen za komunalne sisteme Borko Milosavljević.

"Da bi se izvršila sama registracija, potrebno je uplatiti depozit, a dokaz o tome treba prezentovati komisiji za registraciju", istakao je Milosavljević, kako je saopštila Gradska uprava grada Beograda.

Milosavljević, gostujući u Jutarnjem programu Studija B, rekao da je "uz to, neophodno preuzeti obrazac prijave sa sajta grada Beograda, popuniti ga i priložiti još danas komisiji u Sava centru".

On je najavio da su "članovi komisije spremni i večeras će biti u Sava centru sve do 19 časova, kako bi obavili registraciju svih učesnika i omogućili svim zainteresovanim da sutra učestvuju na licitaciji".

"Visina depozita je 20 odsto od početne cene automobila zakoji se licitira, i ja apelujem da se ova akcija podrži, da imamo što više učesnika, jer, što više automobila prodamo, toliko će biti veći prihod za one kojima je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija", poručio je Milosavljević.

Milosavljević je istakao da je "dijapazon vozila širok, od niže kategorije do vozila direktora, pikapova i porodičnih automobila".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track